Natuurstenen vloer | Aries natuursteen

Direct contact opnemen? Bel 0316 - 523 362
Natuurstenen vloer

Natuurstenen vloer

Natuursteen staat bekend om zijn uitstekende eigenschappen. Een natuurstenen vloer is vrijwel onderhoudsvrij, warmtegeleidend, slijtvast en duurzaam. Alle tegels zijn uniek en hebben een eigen, levendige uitstraling. Een natuurstenen vloer geeft uw woning veel sfeer en het kan bovendien prima gecombineerd worden met diverse soorten vloerverwarming.

In onze vloeren-showroom hebben we een ruime keuze aan tegels, die we snel kunnen leveren. De mogelijkheden in natuurstenen vloeren zijn legio. Denk aan: leisteen vloeren, kwartsiet vloeren, marmeren vloeren, hardsteen vloeren en granieten vloeren. Maar ook composietvloeren of mozaïeken zijn een optie.

Bij een bezoek aan onze showroom hoort natuurlijk een goed advies over de verschillende soorten afwerkingen die bij de natuurstenen vloeren leverbaar zijn en eventuele toepassing van vloerverwarming. Van het inmeten tot plaatsen: we regelen het hele traject met veel zorg. Door onze jarenlange ervaring hebben we gedegen vakkennis. Bovendien werken we met onze eigen tegelzetters. U bent bij ons zeker van een natuurstenen vloer van optimale kwaliteit.

 

Partners van Aries natuursteen

Beltrami

Beltrami

Beltrami te Harelbeke (België) is een importeur van natuursteen blokken, platen, vloertegels en wandstrips vanuit de hele wereld. In de afgelopen 20 jaar is Beltrami uitgegroeid tot een Europese speler met een uitstekende reputatie.... Lees meer

JK vloerverwarming

JK vloerverwarming

JK vloerverwarming is al ruim 17 jaar actief op de Nederlandse vloerverwarmingsmarkt. Het is uitgegroeid tot een toonaangevend bedrijf in deze sector.  Of het nu gaat om nieuwbouw, renovatie, woningbouw of utiliteit, JK vloerverwarm... Lees meer

Laatste gastenboekbijdrage:
Nette site, weer helemaal bij de tijd!...
Theodoor, Beneden leeuwen