Shopping bag0
Winkelmand
0
1

Dorpels en neuten in elke gewenste vorm en maat

Wat maakt een woning extra fraai? Denk eens aan de dorpels die u in natuursteen kunt laten vervaardigen. Een hardstenen dorpel heeft niet alleen een decoratief effect, maar is daarnaast zeer duurzaam.

onze dorpels en neuten

Hardsteen dorpels & neuten

Natuursteen is van nature slijtvast en weerbestendig. Zo houdt een hardsteen dorpel of neut van een deurkozijn of raamkozijn decennialang zijn waarde. 

Een prettige bijkomstigheid is dat u deze hardstenen dorpels en neuten niet langer hoeft te schilderen. En laten we eerlijk zijn: een kunststof- of houten dorpel heeft lang niet zo’n exclusieve uitstraling als een hardstenen dorpel.

Raamdorpels en deurdorpels

Massieve natuursteen of hardsteen deurdorpels en raamdorpels geven de woning een degelijke uitstraling. Deze natuursteen dorpels hebben verder als voordeel dat ze zeer slijtvast zijn. Ze kunnen op elke gewenste maat worden geleverd. Hoe dikker u ze kiest hoe ‘deftiger’ de uitstraling wordt.

Wij maken dorpels & neuten van...

Een raamdorpel of deurdorpel op maat gemaakt

Hieronder ziet u enkele voorbeelden van hardstenen dorpels die wij hebben geplaatst. We maken ook neuten: een stukje natuursteen waarop een kozijnstijl rust.