Shopping bag0
Winkelmand
0
1

Hardsteen dorpels en neuten in elke gewenste vorm en maat

Uw woning is uw visitekaartje. U wilt dan ook dat alles er perfect uitziet, tot in de kleinste details. Dorpels en neuten zijn vaak onopvallende elementen, maar ze kunnen een grote impact hebben op de uitstraling van uw woning.

Natuursteen: fraai en duurzaam Kies voor dorpels en neuten in Belgisch hardsteen en geef uw woning een unieke en stijlvolle uitstraling. Hardsteen is een tijdloos materiaal dat perfect past bij elke bouwstijl. Bovendien is het erg duurzaam en onderhoudsarm.

Eindeloos veel mogelijkheden Bij ons kunt u dorpels en neuten in elke gewenste vorm en maat laten vervaardigen. Onze ervaren vakmensen zorgen ervoor dat uw dorpels en neuten perfect op maat worden gemaakt. We bespreken uw wensen in een persoonlijk gesprek en komen met een ontwerp dat perfect aansluit bij uw woning.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van natuursteen dorpels en neuten? Neem dan vrijblijvend contact op met ons op. We adviseren u graag over de juiste keuze voor uw woning.

Hardsteen dorpels en neuten

Hardsteen dorpels & neuten

Hardsteen is van nature slijtvast en weerbestendig. Zo houdt een hardsteen dorpel of neut van een deurkozijn of raamkozijn decennialang zijn waarde. 

Een prettige bijkomstigheid is dat u deze hardstenen dorpels en neuten niet langer hoeft te schilderen. En laten we eerlijk zijn: een kunststof- of houten dorpel heeft lang niet zo’n exclusieve uitstraling als een hardstenen dorpel.

Raamdorpels en deurdorpels

Massieve natuursteen of hardsteen deurdorpels en raamdorpels geven de woning een degelijke uitstraling. Deze natuursteen dorpels hebben verder als voordeel dat ze zeer slijtvast zijn. Ze kunnen op elke gewenste maat worden geleverd. Hoe dikker u ze kiest hoe ‘deftiger’ de uitstraling wordt.

Hardsteen dorpels en neuten

Wij maken dorpels & neuten van...

Een raamdorpel of deurdorpel op maat gemaakt

Hieronder ziet u enkele voorbeelden van hardstenen dorpels die wij hebben geplaatst. We maken ook neuten: een stukje natuursteen waarop een kozijnstijl rust.