Shopping bag0
Winkelmand
0
1

Onyx kopen?

Onyx heeft een zeer luxe en exclusieve uitstraling. Het geeft meerwaarde aan zowel een klassiek als een modern interieur.

Onyx kopen?

De eigenschappen van onyx

Onyx is een zeer decoratieve steen. Opvallend door zijn kristalstructuur, maar ook vanwege het patroon, kleurverloop en transparantie. Wit tot lichtgrijs of groen, olijfgroen, ook lichtbruin, bruinrood, geel en honing. 

Deze steen heeft een exclusieve en vooral unieke uitstraling: geen blad ziet er hetzelfde uit. Het is dan ook één van de duurdere natuursteensoorten.

Soorten onyx

Bij Onyx kunt u kiezen uit talloze kleuren, schakeringen en diktes. Wilt u meer informatie over onyx? Vul dan hier ons contactformulier in. Onyx hebben wij niet standaard in ons assortiment!

Natuursteen en duurzaamheid

Natuursteen is na water, zand en kiezels zo ongeveer het meest gevonden materiaal op aarde. Daarnaast ontstaat er ook constant weer nieuwe natuursteen, al verloopt dit proces natuurlijk wel heel langzaam.

Wereldwijd wordt er, door verschillende instanties, nauwlettend in de gaten gehouden dat er op een verantwoorde manier gedolven wordt. Uiteraard streven wij volgens MVO (Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen) principes naar een goede balans tussen People, Planet en Profit. Wij werken dan ook uitsluitend samen met leveranciers die volgens Fair stone werken.