Shopping bag0
Winkelmand
0
1

Silestone mineraalcomposiet

In ons assortiment composiet voeren wij het merk Silestone van de Spaanse steenproducent Cosentino. Het bestaat voor meer dan 90% uit natuurlijk kwarts, waardoor het een buitengewoon hard en bestendig materiaal is.

Keuken Diresco AU250 Pure White

De eigenschappen van Silestone mineraalcomposiet

Door de hoge eisen die Cosentino aan haar materialen stelt, is het van bijzonder hoge kwaliteit. Silestone is zeer hygiënisch, gemakkelijk schoon te maken en kras,- vlek,- en zuurbestendig. 

Enkele toepassingen

Silestone is door zijn hard- en dichtheid uitermate geschikt voor toepassing in keukens en badkamers. De Integrity spoelbakken zijn leverbaar in dezelfde kleur als het Silestone keukenwerkblad en ze zijn Quooker getest! 

Door het grote formaat is een Silestone blad zeer geschikt voor kookeilanden. Silestone is beschikbaar in 3 afwerkingen: glanzend gepolijst, mat suède en ruw volcano.

kwarts composiet

De leverancier van Silestone kwartscomposiet

Silestone is een product van het Spaanse bedrijf Cosentino. Het bedrijf is in 1990 opgericht en produceert allerlei composietplaten voor klanten over de hele wereld. Service staat bij Consentino hoog in het vaandel: u krijgt maar liefst 25 jaar garantie op het materiaal na registratie via http://warranty.cosentino.com.

Producten van mineraalcomposiet

Kleuren & texturen van Silestone

Hieronder vindt u een greep uit het grote kleuren en texturen assortiment van Silestone. U heeft de keuze uit meer dan 60 kleuren. Wilt u een bezoek aan onze showroom brengen? Vul dan hier ons contactformulier in.