Shopping bag0
Winkelmand
0
1

Marazzi, mooi en duurzaam product

De constante inzet van Marazzi voor het onderzoek en ontwikkeling van innovatieve product- en procesoplossingen, heeft bijgedragen aan het bereiken van een technologisch hoogstaand product. Dat maakt van Marazzi een grote naam in de wereld van de keramische tegels. Tegenwoordig beschikt Marazzi over moderne fabrieken en nieuwe technologieën, evenals tientallen technologische patenten.

Marazzi meubel

Eigenschappen

De Marazzi keramische platen zijn gemakkelijk te snijden, maar toch extreem krasbestendig, eenvoudig te installeren en schoon te maken. Ze zijn zeer bestendig tegen vlekken, zuren en schimmels, brandveilig en het garandeert een maximale hygiëne.

Toepassingen

De Marazzi Grande-lijn bevat o.a. The Top, een selectie van grote maten keramiek platen – deze onderscheiden zich door mat, satijn en glanzende oppervlakken die uiterst geavanceerd zijn. Ze zijn speciaal ontworpen voor het creëren van b.v. werkbladen, achterwanden, tafels, deuren en oneindig veel op maat gemaakte inrichtingsmogelijkheden voor huis of kantoor.

Marazzi meubel

De herkomst/leverancier van Marazzi

Marazzi werd in 1935 opgericht in Sassuolo, in wat later een internationaal centrum zou worden voor de creatie van hoogwaardige keramische tegels.

Producten van Marazzi

Marazzi: een revolutie in oppervlakken

Marazzi is een vaandeldrager voor de eco-duurzame industrie en heeft ertoe bijgedragen dat de productie van keramische tegels een gesloten kringloopproces is geworden. Gedurende het hele proces heeft Marazzi een systeem ontwikkeld voor het verzamelen en hergebruiken van afval, procesafvalwater en de grondstoffen die het bevat en de opgewekte warmte. Milieukwaliteitscriteria worden toegepast op de gehele productiecyclus, waardoor het verbruik van natuurlijke hulpbronnen en de impact op het milieu worden beperkt. Door het herstel van het landschap en de vegetatie van steengroeven, gecontroleerd afvalbeheer, de optimalisatie van het energieverbruik en de recycling van industrieel afvalwater.