Shopping bag0
Winkelmand
0
1

Caesarstone mineraalcomposiet

Als eerste bedrijf ter wereld gebruikt Caesarstone sinds 1987 kwarts als hoofdbestanddeel in zijn producten. Vooral op het vlak van keukenbladen betekende dat in die tijd een ware revolutie. De schoonheid die gecombineerd werd met de sterkte en duurzaamheid van kwarts zijn een goed alternatief voor natuursteen of andere materialen.

De eigenschappen van Caesarstone mineraalcomposiet

Caesarstone oppervlakken blijven met minimaal onderhoud als nieuw. Alleen een zachte doek met een mild schoonmaakmiddel zijn voldoende voor een duurzaam glanzend oppervlak. Het mineraalcomposiet heeft geen was of afsluitlaag nodig.

Het is verkrijgbaar in vele kleuren, stijlen en formaten. Het is krasvast, slijtvast, vlekvast en dus perfect geschikt voor allerlei soorten werkbladen.

De toepassingen van Caesarstone

Door de uitmuntende eigenschappen van mineraalcomposiet van Caesarstone is het materiaal prima geschikt voor intensief gebruikte aanrechtbladen en vloeren waar krasbestendigheid en vloeistofresistentie erg op prijs wordt gesteld.

Composiet heeft als prettige eigenschap dat het een uniforme uitstraling heeft. Een vloer van composiet geeft eenheid en rust in een ruimte.

De leverancier van Caesarstone

Het merk Caesarstone staat wereldwijd bekend als trendsetter op vlak van kleuren en designs en wordt in de Benelux steeds meer toegepast. Het bedrijf is in 1987 opgericht in Israël. Inmiddels heeft het bedrijf vestigingen en distributeurs over de hele wereld.

Producten van mineraalcomposiet

Kleuren & texturen van Caesarstone

Hieronder vindt u een greep uit het grote kleuren en texturen assortiment mineraalcomposiet van Caesarstone.
Wilt u een bezoek aan onze showroom brengen?  Vul dan hier ons contactformulier in.