Shopping bag0
Winkelmand
0
1

Specialisten in composiet-, keramiek- en natuursteen bewerkingen

Bewerkingen van natuursteen? Wat is er allemaal mogelijk? Ons moderne machinepark biedt tal van mogelijkheden voor deze bewerkingen. Onze vakmensen houden dus wel van een uitdaging op natuursteengebied. Daag ons uit met uw wens of vraag en neem contact met ons op!

Bewerkingen van natuursteen

Oppervlakte afwerkingen

Ieder gebruik vraagt om een eigen afwerking. Werkblad of wandoppervlak, buiten- of binnengebruik: het bepaalt allemaal hoe het oppervlak eruit moet zien en hoe wij het moeten bewerken. 

Wij kunnen tal van oppervlakte afwerkingen leveren, altijd naar uw smaak en naar functie. Voorbeelden van oppervlakte afwerkingen zijn: gepolijst, gezoet, leather touch, geschuurd, suede, velvet, anticato, satino, gevlamd, enzovoort. 

Natuursteen randafwerkingen

Ook de randafwerking is een bepalende factor in de uitstraling en functie van een project. Zo kunnen we met kantenslijpers allerlei randafwerkingen realiseren. 

Daarnaast zijn we gespecialiseerd in het verstek verlijmen van plinten. Hierdoor kunnen we mooie dikke randen realiseren. Ook allerlei profileringen horen tot de mogelijkheden. We adviseren u graag welke randafwerking het beste past bij uw wensen.

Bewerkingen van natuursteen
Natuursteen zagen

Natuursteen zagen

Composiet, keramiek en natuursteen zagen is echt precisiewerk. Met onze zaagmachines zagen wij platen en blokken haarfijn op maat. Van recht zagen tot het zagen van verstekken en profileringen, het kan allemaal. Voor keramiek hebben wij ook een waterjet snijmachine in gebruik om nog meer kwaliteit te kunnen bieden.

Onze vakmensen draaien er hun hand niet voor om. 

Natuursteen frezen

Ook kunnen wij elke gewenste uitsparing, rand of profilering in natuursteen frezen. Dit doen we met behulp van onze CNC machines en veel vakkennis. Denk hierbij aan uitsparingen voor een stopcontact, spoelbak, kookplaat, enzovoort. 

We zorgen er graag voor dat alles naadloos past!

Natuursteen bewerkingen en frezen