Shopping bag0
Shopping Bag
0
1

Specialisten in het bewerken van natuursteen, composiet en keramiek

Ons moderne machinepark biedt tal van bewerkingsmogelijkheden. Onze vakmensen houden dus wel van een uitdaging op natuursteengebied. Daag ons uit met uw wens of vraag en neem contact met ons op!

Oppervlakte afwerkingen

Ieder gebruik vraagt om een eigen afwerking. Werkblad of wandoppervlak, buiten- of binnengebruik: het bepaalt allemaal hoe het oppervlak eruit moet zien en hoe wij het moeten bewerken. 

Wij kunnen tal van oppervlakte afwerkingen leveren, altijd naar uw smaak en naar functie. Voorbeelden van oppervlakte afwerkingen zijn: gepolijst, gezoet, leather touch, geschuurd, suede, velvet, anticato, satino, gevlamd, enzovoort. 

Randafwerkingen

Ook de randafwerking is een bepalende factor in de uitstraling en functie van een project. Zo kunnen we met kantenslijpers allerlei randafwerkingen realiseren. 

Daarnaast zijn we gespecialiseerd in het verstek verlijmen van plinten. Hierdoor kunnen we mooie dikke randen realiseren. Ook allerlei profileringen horen tot de mogelijkheden. We adviseren u graag welke randafwerking het beste past bij uw wensen.

Zagen

Het zagen van natuursteen, composiet en keramiek is echt precisiewerk. Met onze zaagmachines zagen wij platen en blokken haarfijn op maat. Van recht zagen tot het zagen van verstekken en profileringen, het kan allemaal. 

Onze vakmensen draaien er hun hand niet voor om. 

Frezen

Ook kunnen wij elke gewenste uitsparing, rand of profilering frezen aan een product. Dit doen we met behulp van onze CNC machines en veel vakkennis. Denk hierbij aan uitsparingen voor een stopcontact, spoelbak, kookplaat, enzovoort. 

We zorgen er graag voor dat alles naadloos past!