Shopping bag0
Winkelmand
0
1

Vensterbanken op maat

Een echte natuurstenen vensterbank maakt uw interieur helemaal af. Want natuursteen doet meer in uw interieur dan u denkt. Met veel zorg kiest u vloeren, wandkleuren en meubels, maar vergeet de vensterbanken niet. Bijpassende natuurstenen of ook composiet vensterbanken geven een finishing touch aan elk interieur.

Natuursteen vensterbanken

Van natuursteen of composiet

Natuursteen of composiet maken de verbinding met uw natuurstenen vloer en creëren eenheid en rust in uw interieur. Natuursteen is onderhoudsvriendelijk en perfect op maat te monteren.

Kies uw eigen dikte en randafwerking

U kunt bij ons kiezen uit verschillende diktes en randafwerkingen. Voor iedere smaak en iedere interieurstijl leveren onze vakmensen een passende afwerking.

Ariës Collectie vensterbanken

Marmer is veelzijdig in kleur, textuur en uitstraling. In onze showroom vindt u talloze voorbeelden van vensterbanken van onze Ariës Collectie in marmer composiet.

Meer informatie over Ariës Collectie

Wij maken vensterbanken van...

Een vensterbank zoals u het wenst

Zorg en aandacht voor gegarandeerde kwaliteit

Bij het plaatsen van natuursteen vensterbanken gaat het om precisie. Alles moet exact ingemeten zijn, de randen moeten mooi afgewerkt zijn en de vensterbanken moeten natuurlijk met zorg geplaatst worden. Met onze vakbekwame medewerkers en moderne apparatuur garanderen we die kwaliteit. Natuursteen vensterbanken zijn een verrijking van uw woning, bijna een ‘meubelstuk’ op zich.