Shopping bag0
Winkelmand
0
1

Vensterbanken op maat

Vensterbanken op maat van natuursteen of composiet maken uw interieur helemaal af. Want een vensterbank doet meer in uw interieur dan u denkt. Met veel zorg kiest u vloeren, wandkleuren en meubels, maar vergeet de vensterbanken niet. Bijpassende natuurstenen of ook composiet vensterbanken geven een finishing touch aan elk interieur.

Vensterbanken op maat

Vensterbanken op maat van natuursteen of composiet

Natuursteen vensterbanken zijn een prachtige toevoeging aan je interieur, omdat ze niet alleen een naadloze verbinding creëren met de natuurstenen vloer, maar ook een gevoel van harmonie en rust brengen. De tijdloze elegantie van natuursteen voegt een vleugje klasse toe aan elke ruimte. Wil je een nog meer onderhoudsvriendelijkere vensterbank, dan is composiet een uitstekende keuze. Daarnaast zijn ze perfect op iedere maat te maken, waardoor je interieur een gepersonaliseerde touch krijgt die helemaal bij jouw stijl past.

Kies uw eigen dikte en randafwerking

Bij ons vindt u een uitgebreide selectie vensterbanken, variërend in dikte en randafwerkingen. Hierdoor u de perfecte keuze kunt maken die aansluit bij uw persoonlijke voorkeuren en interieurstijl. Onze deskundige vakmensen staan klaar om een naadloze afwerking te leveren. Deze voldoet niet alleen aan uw functionele behoeften, maar vormt ook een esthetisch hoogtepunt in uw ruimte. Of u nu de voorkeur geeft aan een moderne strakke look of een klassieke en tijdloze uitstraling; wij hebben de expertise om aan al uw wensen te voldoen.

Vensterbanken op maat

Ariës Collectie vensterbanken

Marmercomposiet is veelzijdig in kleur, textuur en uitstraling. In onze showroom vindt u talloze voorbeelden van vensterbanken van onze Ariës Collectie in marmercomposiet.

Meer informatie over Ariës Collectie

Wij maken vensterbanken van...

Een vensterbank zoals u het wenst

Zorg en aandacht voor gegarandeerde kwaliteit

Bij het plaatsen van natuursteen vensterbanken gaat het om precisie. Alles moet exact ingemeten zijn, de randen moeten mooi afgewerkt zijn. En de vensterbanken moeten natuurlijk met zorg geplaatst worden.

Natuursteen en ook composiet vensterbanken worden horizontaal tegen de onderdorpel van het raamkozijn geplaatst. Ze zorgen voor een fraaie afwerking van de muur. De scheiding die vensterbanken vormen tussen een raam en de ruimte eronder zorgden ervoor dat warmte van een radiator niet direct via het raam verloren ging. Vensterbanken hebben doorgaans een kleine overstek en zorgen er daarmee voor dat er binnenshuis ruimte wordt gecreëerd. Dit geeft ruimte voor bijvoorbeeld planten en andere decoratie.

Ariës Natuursteen levert natuursteen, marmercomposiet en mineraalcomposiet vensterbanken tegen een zeer aantrekkelijke prijs. Uit eigen collectie en op iedere gewenste maat. Met onze vakbekwame medewerkers en moderne apparatuur garanderen we die kwaliteit.

Natuursteen vensterbanken zijn een verrijking van uw woning, bijna een ‘meubelstuk’ op zich.