Shopping bag0
Shopping Bag
0
1

Specialist in het verwerken van keramiek

Keramiek is een product dat fabrieksmatig vervaardigd wordt. Het hoofdbestanddeel bestaat uit klei dat voorzien is van een print of een glazuurlaag, die vervolgens op hoge temperaturen in de oven gebakken wordt. Binnen de artikelgroep keramiek is een diversiteit aan soorten en kwaliteit en kenmerkt zich door een grote verscheidenheid in kleuren en afwerkingen.

Neolith

Neolith maakt onderdeel uit van een heel nieuwe en revolutionaire productcategorie die de laatste 10 jaar in opkomst is. Het bijzondere materiaal biedt een oplossing voor de meest veeleisende productwensen in architectuur en design.
Neolith keramische tegels zijn geen traditionele keramiek, maar is naar een hoger niveau gebracht.

Meer informatie

Dekton

Dekton is een heel nieuw ontwikkeld materiaal. Het productieproces bootst versneld het proces van het ontstaan van natuursteen na, met een werkelijk verbluffend resultaat!

Meer informatie

Marazzi

De constante inzet van Marazzi voor de ontwikkeling van innovatieve productoplossingen, heeft bijgedragen aan het bereiken van een technologisch hoogstaand product. Dat maakt van Marazzi een grote naam in de wereld van de keramische tegels. Tegenwoordig beschikt Marazzi over moderne fabrieken en nieuwe technologieën, evenals tientallen technologische patenten.

Meer informatie

Laminam

Laminam heeft een technologie die de productie van grote keramische platen mogelijk maakt. Met een afmeting van 100×300 cm, in verschillende diktes kunnen niet alleen wanden en vloeren bekleed worden, maar ook gevels, aanrechtbladen, tafels, scheidingswanden.

Meer informatie

Mooi in uitstraling, vriendelijk in onderhoud

Een werkblad of vloer van keramiek is zeer onderhoudsvriendelijk. Maar niet alle keramiek is geschikt voor een bepaalde toepassing en de verschillende keramische soorten, vragen elk een ander onderhoud en toepassingsgebied. Onze vakmensen geven u graag advies over de keuze voor keramische platen op uw vloer of wand.