Shopping bag0
Winkelmand
0
1

Natuursteen trappen, bordessen en traptreden

Natuursteen trappen of bordessen verlenen grandeur aan een pand. Natuursteen traptreden van hardsteen, graniet, marmer en leisteen zijn daarnaast stevig, mooi en duurzaam. 

Natuursteen trappen, bordessen en traptreden

Natuursteen trappen

Karakteristieke en duurzame traptreden? Niet voor niets liggen er natuurstenen trappen in monumentale panden als kerken en kastelen. 

Vele honderdduizenden mensen hebben deze natuurstenen traptreden al betreden en de treden blijven prachtig. Natuursteen is sterk en erg slijtvast en het is in veel vormen te realiseren. Hierdoor is het uitermate geschikt voor trappen.

Natuursteen bordessen

Een bordes is een opvallend element bij een trap of terras, doordat het vaak om grote vlakken gaat. Een natuursteen bordes heeft een luxe uitstraling en is van duurzame kwaliteit.

Bovendien zijn natuursteen bordessen meestal uit één stuk te vervaardigen, waardoor het een strak en mooi afgewerkt geheel vormt met de omgeving. U kunt het bordes aanpassen aan de natuursteen traptreden, waardoor het geheel naadloos in elkaar overgaat.

Natuursteen trappen, bordessen en traptreden

Wij maken trappen & bordessen van...

Prachtige trappen en bordessen van natuursteen

Talloze mogelijkheden voor de mooiste trappen

Natuurstenen traptreden kunnen worden gemaakt van hardsteen, graniet, marmer en leisteen. Eventueel kunt u kiezen voor een ingestraalde anti-slipstrook of ingelijmde RVS-strip voor extra veiligheid. Er zijn veel mogelijkheden bij natuurstenen traptreden. Niet alleen door het materiaal- en de kleurkeuze, maar ook de vele manieren waarop het kan worden vervaardigd. Denk aan het bekleden van een betontrap, het plaatsen van natuursteen treden op stalen liggers of zelfs het verwerken van natuursteen treden die aan een zijde in de wand verwerkt zijn en die verder vrij liggen.