Shopping bag0
Winkelmand
0
1

Laminam, een mooi en duurzaam product

Laminam heeft een technologie die de productie van grote keramische platen mogelijk maakt. Met een afmeting van 100×300 cm, in verschillende diktes kunnen niet alleen wanden en vloeren bekleed worden, maar ook gevels, aanrechtbladen, tafels, scheidingswanden, alles wat vlak is en nog veel meer.

Laminam gevelbekleding

Eigenschappen

Alle creativiteit van Laminam wordt verwerkt in meer dan 130 texturen. Hun keramische platen zijn er in alle beschikbare maten, meerdere chromatische versies en kostbare oppervlakteafwerkingen. Elk assortiment heeft zijn eigen specifieke filosofie en inspiratiebron: de prachtige natuur van bergen, de nuances van metalen, de patronen van stoffen.

Voordelen

UV-bestendigheid: Laminam  is zeer goed bestand tegen ultraviolet licht daar het geheel natuurlijke materialen betreffen, (UV) en verschiet na verloop van tijd niet van kleur waardoor het perfect is voor toepassingen zowel binnen als buiten. Krasvastheid: Laminam heeft een krasvast oppervlak en tevens ook goed bestand tegen slijtage. Vlekbestendig: Laminam is geheel vlekvast. Zelfs de hardnekkigste vlekken zoals wijn-, koffie-, stift- en roestvlekken kunnen gemakkelijk van het oppervlak worden verwijderd. Aangezien Laminam een extreem lage poreusheid heeft en geen hars bevat, is het bestand tegen chemische stoffen.

Laminam keukenblad
Laminam

De herkomst van Laminam

Land van herkomst is Italië. Laminam keramiek is een zeer hard en lichtgewicht materiaal dat vele toepassingen biedt bij o.a. keukenbladen of in sanitaire ruimtes.

Producten van Laminam

Laminam: een revolutie in oppervlakken

Laminam keramiek is gemaakt van een hoogwaardige mix van grondstoffen. Deze krijgt hierdoor zijn mechanische eigenschappen. Keramiek kan in verschillende bouwprojecten de beste keuze zijn. Dit materiaal is zo licht van gewicht dat het gebruikt kan worden in veel ontwerpmogelijkheden. Keramiek kan in uw keuken, badkamer, tegen gevels en wanden en op veel belopen vloeren het meest ideale materiaal zijn.