Shopping bag0
Winkelmand
0
1

Diresco mineraalcomposieten

Als partner van Diresco verwerken wij de door hen geproduceerde mineraalcomposieten platen. Deze platen zijn verkrijgbaar met een gepolijst, velvet of anticato oppervlake en in verschillende diktes. Het materiaal is door zijn unieke productieprocedure vlekbestendig en krasvast. Laat u inspireren door de mogelijkheden!

Keuken Diresco AU250 Pure White

De eigenschappen van Diresco mineraalcomposieten

De oppervlakten van Diresco mineraalcomposieten vertonen geen poriën, zijn niet poreus en daardoor zijn vloeistoffen geen vijand. Zelfs hardnekkige vlekkenmakers krijgen geen grip op Diresco Stone. Wijn of azijn, olie of koffie, zelfs citroensap, nagellak of make-up? Het dringt niet door in deze mineraalcomposieten.

De toepassingen

Diresco Stone is toe te passen op allerlei oppervlakken. In de keuken stellen gebruikers de krasbestendigheid en vloeistofresistentie erg op prijs, maar dat geldt even goed voor badkamers.

Ook voor vloeren, trappen en bad- of wandbekleding en zelfs badkamermeubels biedt Diresco een brede waaier aan mogelijkheden.

De leverancier van Diresco

Diresco is een Belgisch familiebedrijf gevestigd in Limburg en de enige Noord-Europese fabrikant van kwartscomposieten, dat zich in iedere interieuromgeving en onder nagenoeg om het even welke situatie probleemloos laat toepassen. Diresco werd in 2003 opgericht.

Producten van mineraalcomposiet

Kleuren & texturen van Diresco

Hieronder vindt u een greep uit het kleuren en texturen assortiment van Diresco.
Wilt u een bezoek aan onze showroom brengen?  Vul dan hier ons contactformulier in.