Shopping bag0
Shopping Bag
0
1

Diresco kwartscomposiet

Als partner van Diresco verwerken wij de door hen geproduceerde kwartscomposiet platen. Deze platen zijn verkrijgbaar met een gepolijst, velvet of anticato oppervlake en in verschillende diktes. Het materiaal is door zijn unieke productieprocedure vlekbestendig en krasvast. Laat u inspireren door de mogelijkheden!

Keuken Diresco AU250 Pure White

De eigenschappen van Diresco kwartscomposiet

De oppervlakte van Diresco kwartscomposiet vertoont geen poriën, is niet poreus en daardoor zijn vloeistoffen geen vijand. Zelfs hardnekkige vlekkenmakers krijgen geen grip op Diresco Stone. Wijn of azijn, olie of koffie, zelfs citroensap, nagellak of make-up? Het dringt niet door in het kwartscomposiet.

De toepassingen van Diresco

Diresco Stone is toe te passen op allerlei oppervlakken. In de keuken stellen gebruikers de krasbestendigheid en vloeistofresistentie erg op prijs, maar dat geldt even goed voor badkamers.

Ook voor vloeren, trappen en bad- of wandbekleding en zelfs badkamermeubels biedt Diresco een brede waaier aan mogelijkheden.

De leverancier van Diresco kwartscomposiet

Diresco is een Belgisch familiebedrijf gevestigd in Limburg en de enige Noord-Europese fabrikant van kwartscomposiet, dat zich in iedere interieuromgeving en onder nagenoeg om het even welke situatie probleemloos laat toepassen. Diresco werd in 2003 opgericht.

Producten van kwartscomposiet

Kleuren & texturen van Diresco

Hieronder vindt u een greep uit het kleuren en texturen assortiment van Diresco.
Wilt u een monster ontvangen? Vul dan hier ons contactformulier in.