Shopping bag0
Shopping Bag
0
1

Accessoires voor een uniek gedenkteken zoals urnen, lantaarns, foto's en beelden

Unieke urnen of gedenktekens met passende grafaccessoires als bloembakken, beelden, lantaarns of een mooie foto maken gedenkplekjes nog persoonlijker. Wij helpen u graag daarbij.

Urnen en sierurnen

Sier urnen

Wij hebben prachtige sier urnen in ons assortiment. Deze urnen zijn leverbaar in allerlei materialen, vormen en uitvoeringen. Zo hebben we klassieke en moderne urnen,  goedkope en design urnen, urnen voor huisdieren en andere bijzondere urnen.

Hierdoor door komt u altijd tot een mooi en persoonlijk gedenkteken, dat pas bij uw geliefde. Wij informeren u graag over alle mogelijkheden op het gebied van urnen, sier urnen maar ook urnen monumenten en urnen voor urnkelders.

Beelden

Met een beeld, figuur of grafsymbool kunt u een grafmonument of gedenkteken een persoonlijk en uniek karakter geven. Vaak is er wel een beeld, figuur of symbool in ons assortiment, dat past bij de overledene.

Dit kan bijvoorbeeld een dier, plant, bloem, boom, engel, kruis of hart zijn. Meestal zijn onze beelden en urnen in duurzaam brons, aluminium of RVS uitgevoerd.

beelden voor op grafsteen
foto op grafsteen

Foto's en lasergravures

Met een foto of afbeelding op een urnen of grafmonument krijgt het geheel een persoonlijke identiteit. Met een foto van de overledene blijft de herinnering ook in beeld voortleven. Een foto of afbeelding wordt meestal in een zwart granieten plaatje, porselein of glas toegepast. Dit monteren we op of in de grafsteen.

Door de ontwikkelingen in techniek kunnen we foto's en afbeeldingen in een groot formaat op een gedenkteken verwerken. De afbeelding is dan niet alleen onderdeel van het urnen of grafmonument, maar is juist beeldbepalend.

Graflantaarns en bloemenvazen

Een graflantaarn maakt vaak onderdeel uit van het grafmonument. Een kaarsje bij het graf laten branden heeft voor veel mensen een religieus of ritueel karakter. Het is een mooie manier om met licht een dierbare te gedenken.

Een grafvaas of grafbloembak maakt vaak onderdeel uit van het grafmonument. Een bosje bloemen of een plantje bij het graf plaatsen, heeft voor veel mensen ook een ritueel karakter. Het symboliseert het uiten van respect, dankbaarheid en liefde. Een mooie manier om uw dierbare te herinneren en te gedenken.

U kunt kiezen uit diverse mogelijkheden en uitvoeringen. Er zijn mogelijkheden in diverse duurzame materialen, zoals: natuursteen, graniet, brons, RVS en aluminium. Ditzelfde geldt ook voor urnen.

graflantaarns en bloemenvazen voor op graf

Voorbeelden van accessoires voor op grafstenen

Maak uw gedenkteken nog persoonlijker met mooie grafaccessoires

Naast een grote verscheidenheid in urnen is er ook enorm veel keuze in thema's voor grafaccessoires: bloemen, planten en bomen; dieren; religie; beroep en hobby; figuren en symbolen.

Met passende urn- en grafaccessoires kunt u een urnen monument of urngedenkteken meer accent geven en uniek maken. Daarnaast heeft een grafaccessoire een praktische functie. Denk bijvoorbeeld aan een bijpassende lantaarn, bloembak of bloemvaas.

Een bijzonder object, van een duurzaam materiaal, geeft een grafmonument een persoonlijke touch. De objecten kunnen in (gekleurd) glas, brons, RVS, natuursteen of cortenstaal worden toegepast.

Opvulling met sierstenen
Wij leveren diverse soorten keien, pebbles, siergrind en edelsplit als grafbedekking en grafdecoratie. Door een passende kleur en samenstelling te kiezen is een bijzondere vorm van grafvulling mogelijk. Hierdoor wordt een grafmonument nog mooier en vormt het een harmonieus geheel.