Shopping bag0
Winkelmand
0
1

Accessoires voor bij een grafsteen; zoals urnen, lantaarns en beelden

Naast een grote verscheidenheid in urnen, is er ook enorm veel keuze in overige grafaccessoires. Met passende urn- en grafaccessoires kunt u een graf- of urnmonument of grafsteen, meer accent geven en uniek maken. Daarnaast heeft een grafaccessoire ook een praktische functie. Denk bijvoorbeeld aan een bijpassende graflantaarn, bloembak of grafvaas. Een bijzonder object, van een duurzaam materiaal, geeft een grafmonument een persoonlijke touch. De objecten kunnen in (gekleurd) glas, brons, RVS, natuursteen of cortenstaal worden toegepast.

Opvulling met sierstenen
Wij leveren ook diverse soorten keien, pebbles, siergrind en edelsplit als grafbedekking en grafdecoratie. Door een passende kleur en samenstelling te kiezen is een bijzondere vorm van grafvulling mogelijk. Hierdoor wordt een grafsteen nog mooier en vormt het een harmonieus geheel.

Sierurnen

Grafbeelden en -symbolen

Foto's en Lasergravures

Graflantaarns

Grafvazen

Kom u vrijblijvend oriënteren

Uw wensen voor een grafmonument staan centraal bij de keuze die u maakt. Wij begrijpen maar al te goed dat deze keuze geen gemakkelijke opgave is.
U ziet in onze modellentuin een diverse keuze in grafstenen opgesteld staan. U bent van harte welkom voor een vrijblijvend bezoek en advies. Neem gerust contact met ons op voor eventuele vragen of het maken van een afspraak. Wij adviseren u graag.