Shopping bag0
Winkelmand
0
1

Sierurnen

Wij hebben prachtige sierurnen in ons assortiment. Deze urnen zijn leverbaar in allerlei materialen, vormen en uitvoeringen. Zo hebben we klassieke en moderne urnen,  goedkope en design urnen, urnen speciaal voor kinderen, voor huisdieren en nog meer andere bijzondere urnen.

Sierurnen

Welke sierurnen kunt u kiezen?

Bij de keuze van een sierurn doet u er goed aan om eerst na te denken over de plek, want niet alle sierurnen kunt u buiten een plekje geven. Sierurnen kunnen van verschillende soorten materiaal gemaakt worden. Vandaar dat sommige sierurnen alleen voor binnen geschikt zijn en anderen ook prima buiten kunnen staan. Naast de traditionele urnen hebben ook urnen van glas, hout en diverse metalen.

Een sierurn uitzoeken

Met een sierurn komt u altijd tot een uniek en persoonlijk gedenkteken, dat qua vorm en materiaal goed past bij uw geliefde.

Wij informeren u graag over alle mogelijkheden op het gebied van urnen, sierurnen maar ook urnmonumenten en bijvoorbeeld speciale urnen voor urnkelders.

Sierurnen

Voorbeelden van sierurnen

Kom u vrijblijvend oriënteren

Uw wens voor een urn of urnmonument staat centraal bij de keuze die u maakt. Wij begrijpen maar al te goed dat een keuze van de gedenksteen geen makkelijke opgave is. U ziet in onze toonzaal en modellentuin veel mogelijkheden van urnen en urnmonumenten opgesteld staan. U bent van harte welkom voor een vrijblijvend bezoek en advies. Neem gerust contact met ons op voor eventuele vragen of het maken van een afspraak. Wij adviseren u graag.