Shopping bag0
Winkelmand
0
1

Reacties van onze klanten

Prettige service!
3 juni, 2024
"Gisteren ben ik op Moscowa geweest en het graf met de gedenksteen ziet er heel mooi en verzorgd uit. Dank daarvoor en voor de prettige service."
De familie is tevreden!
01 januari, 2024
"Graag wil ik jullie laten weten dat wij zeer tevreden zijn met de grafzerk, die jullie in s'Heerenberg geplaatst hebben"
Hartelijk dank
2 november, 2023
"Wij zijn vanmorgen even wezen kijken. Wij zijn zeer tevreden over de aangepaste gedenksteen. Hartelijk dank hiervoor!"
Hulde!
31 oktober, 2023
"Het eindresultaat is prachtig! Jij hebt er voor gezorgd dat mijn moeder een zeer mooie laatste rustplaats heeft gekregen. Inclusief een steen met glasplaat die volledig conform de wensen van mijn moeder, maar ook van ons beiden, is. Dus nogmaals heel, heel erg bedankt voor je hulp, geduld, inlevingsvermogen en onbetaalbare medewerking en service! Je hebt ons enorm geholpen en een prachtig graf gerealiseerd! Hulde!"
De familie is zeer te spreken over de uitvoering!
01 juli, 2023
"Gisteren ben ik n.a.v. een telefoontje gaan kijken naar de teruggeplaatste grafsteen en lessenaar. Werkzaamheden zijn naar tevredenheid uitgevoerd. Ik heb wat foto's rondgestuurd en de familie is zeer te spreken over de uitvoering. Hartelijk dank daarvoor."
Bedankt voor de aandacht en service!
2 juni, 2023
"Namens mijn moeder en familie willen wij jullie bedanken voor de aandacht en service die jullie hebben gegeven. Gisteren tijdens ons eerste bezoek zeiden toevallige voorbijgangers dat ze het zo'n mooi vonden. Daar waren wij het helemaal mee eens!"
Alles is naar wens geregeld!
10 mei, 2023
"Hierbij willen wij de Firma Aries bedanken voor de prima afhandeling betreffende de bijzetting van het graf van onze moeder. Alles is naar wens geregeld. Erg bedankt voor de prettige samenwerking"
Ik kijk zo uit naar het eindresultaat...
20 april, 2023
"Ik wil jullie bedanken voor alles. Ik vond het heel prettig hoe alles in deze ingewikkelde tijd toch zo makkelijk ging. Ik kijk er zo naar uit het eindresultaat te bewonderen. Het helpt echt in het rouwproces, dank jullie wel!"
Het is erg mooi geworden!
22 maart, 2023
"Wij willen U bedanken voor de samen werking. De gedenksteen voor onze vader is prachtig geworden. En het plaatsen ging ook goed en netjes. Bedankt nogmaals."
Wij zijn hélemaal tevreden met de uitvoering!
21 december, 2022
"Wij zijn hélemaal tevreden met de uitvoering van de bijzetting van onze (schoon-)vader. Beide urnen zijn weer samen herenigd en wij kunnen ze met een goed gevoel daar laten rusten. Hartelijk dank voor de prima uitvoering van de gedenkplaat, wij zijn er helemaal content mee. Het is keurig gedaan!"
Met veel aandacht gemaakt...
17 december, 2022
"Gisteren zijn wij bij het graf van onze moeder geweest en we zijn erg tevreden met het hoe het is geworden. Er is duidelijk te zien dat het met veel zorg en aandacht is gemaakt en geplaatst. Zo waren bijvoorbeeld bloemetjes die eerder op het graf stonden zorgvuldig in de uitsparing voor de bamboe gezet, zodat dit stukje ook mooi opgevuld is. Wij kunnen dit erg waarderen. Het heeft een poosje geduurd, maar daardoor is het eindresultaat denk ik des te mooier."
Het is erg mooi geworden!
20 oktober, 2022
"Afgelopen vrijdag ben ik met mijn gezin in Zevenaar geweest om het grafmonument te bekijken. Het is erg mooi geworden. Hierbij wil ik jullie van harte bedanken voor alles wat jullie hierin betekend hebt"
Dit is zonder twijfel het mooiste monument van de begraafplaats!
10 november, 2021
"Gisteren zijn we naar het graf wezen kijken en het ziet er geweldig uit. We zijn er heel er blij mee. Het zonnetje scheen en de rotsen stonden in een gouden gloed. Dit is zonder twijfel het mooiste monument van de begraafplaats zeiden mijn kinderen. Niemand heeft zo'n indrukwekkend monument. Hartelijk dank voor de perfecte interpretatie van onze wensen."
Het is ontroerend om te zien...
05 november, 2021
"Het is ontroerend om te zien hoe je collega vorm heeft weten te geven aan wat wij in ons hoofd hebben. Bedankt daarvoor!"
Bedankt voor de service, het advies en het geduld..
25 augustus, 2021
"Graag wil ik je bedanken voor de goeie service, het advies en het geduld dat je met mij had tijdens het uitzoeken van de grafsteen voor het graf van mijn man. De steen ligt nu een paar weken, ik ben zeer tevreden en blij hoe het uiteindelijk is geworden. Heb veel positieve reacties gehad. Nogmaals hartelijk dank."
Top!
9 september 2020
"Mede namens mijn broers hartelijk dank voor de snelle service. Top!"
We zijn jullie zeer dankbaar voor jullie tijd en hulp
2 september, 2020
"Mijn vader was er zeer blij mee, hij is ook super blij hoe het monument geworden is. We zijn jullie zeer dankbaar voor de tijd en hulp die jullie ons gegeven hebt."
Hartelijk dank
21 september 2020
"Hartelijk dank voor de plaatsing. Wij zijn er erg blij mee dat onze papa een mooi monument heeft gekregen."
Bedankt voor jullie werk!
7 juli 2020
"Ik wil jullie even berichten dat de werkzaamheden naar tevredenheid zijn uitgevoerd. De tekstplat is perfect en nagenoeg hetzelfde, top. Bedankt voor jouw/jullie werk."
Precies zoals ik het mij had voorgesteld!
4 juli 2020
"Hartelijk bedankt voor de levering van het grafmonument voor mijn man. Het ziet er mooi uit, precies zoals ik het mij had voorgesteld. Nu nog wat nieuwe planten er bij en we doen hem de eer aan die hij verdiend heeft."
Bedankt voor jullie begrip en medewerking!
23 juni, 2020
"Afgelopen weekend ben ik bij het graf geweest en we zijn blij met het resultaat. Bedankt voor jullie begrip en medewerking!"
Het is heel mooi geworden
15 juni, 2020
"Bedankt voor de prettige begeleiding bij het uitzoeken van de gedenksteen voor mijn ouders. Het is heel mooi geworden, ik ben er trots op!"
We zijn zeer tevreden over de prettige afhandeling...
10 april, 2020
"Ik heb positieve reacties van familie ontvangen. We zijn zeer tevreden over de prettige afhandeling van de opdracht. Ook uw collega die de plaatsing heeft uitgevoerd was meedenkend en behulpzaam."
De herstelwerkzaamheden van de nieuwe steen is prima verzorgd...
16 juli 2019
"Gister ben ik even op begraafplaats Moscowa geweest. De herstelwerkzaamheden en plaatsing van de nieuwe steen is prima verzorgd. Het ziet er weer mooi en verzorgd uit. Hartelijk dank daarvoor"
1e klas vakwerk!!
27 juni 2020
"Wat een mooi herstel van het graf! De letterbijzetting van de grafkelder is 1e klas vakwerk en zal haast nooit voorkomen. Wij danken jullie hartelijk voor jullie inzet. Vader zou zeggen, het ziet er goed uit en fijn dat het zo uitgevoerd is!!!"
Dank daar voor
11 juli 2019
"Ik hoorde van mijn broer dat het er goed uitziet. Dank daar voor."
De steen is mooi geworden!
23 december 2019
"De bijzetting is goed verlopen en ik ben zeer tevreden. De steen is mooi geworden!"
Met dank voor het geleverde
16 september 2019
"Wij zijn gisteren wezen kijken op het gezamenlijke graf van mijn ouders en vinden dat de steen weer keurig is teruggeplaatst, opgeknapt en de letters van de oude met de nieuwe tekst er weer keurig en duidelijk er uit zien. Met dank voor het geleverde."
...ziet er mooi en goed uit
3 oktober 2019
"Gisteren het graf van mijn ouders bezocht. De uitvoering ziet er mooi en goed uit."
Wij vinden het heel mooi geworden!
20 maart 2019
"De gedenksteen is geplaatst bij mijn vader in Etten. Wij vinden het heel mooi geworden"