Shopping bag0
Shopping Bag
0
1

Reacties van onze klanten

Bedankt voor de service, het advies en het geduld..
25 augustus, 2020
"Graag wil ik je bedanken voor de goeie service, het advies en het geduld dat je met mij had tijdens het uitzoeken van de grafsteen voor het graf van mijn man. De steen ligt nu een paar weken, ik ben zeer tevreden en blij hoe het uiteindelijk is geworden. Heb veel positieve reacties gehad. Nogmaals hartelijk dank."
Top!
7 juli 2020
"Ik wil jullie even berichten dat de werkzaamheden naar tevredenheid zijn uitgevoerd. De tekstplat is perfect en nagenoeg hetzelfde, top. Bedankt voor jouw/jullie werk."
Precies zoals ik het mij had voorgesteld!
4 juli 2020
"Hartelijk bedankt voor de levering van het grafmonument voor mijn man. Het ziet er mooi uit, precies zoals ik het mij had voorgesteld. Nu nog wat nieuwe planten er bij en we doen hem de eer aan die hij verdiend heeft."
Bedankt voor jullie begrip en medewerking!
23 juni, 2020
"Afgelopen weekend ben ik bij het graf geweest en we zijn blij met het resultaat. Bedankt voor jullie begrip en medewerking!"
Het is heel mooi geworden
15 juni, 2020
"Bedankt voor de prettige begeleiding bij het uitzoeken van de gedenksteen voor mijn ouders. Het is heel mooi geworden, ik ben er trots op!"
We zijn zeer tevreden over de prettige afhandeling...
10 april, 2020
"Ik heb positieve reacties van familie ontvangen. We zijn zeer tevreden over de prettige afhandeling van de opdracht. Ook uw collega die de plaatsing heeft uitgevoerd was meedenkend en behulpzaam."
De herstelwerkzaamheden van de nieuwe steen is prima verzorgd...
16 juli 2019
"Gister ben ik even op begraafplaats Moscowa geweest. De herstelwerkzaamheden en plaatsing van de nieuwe steen is prima verzorgd. Het ziet er weer mooi en verzorgd uit. Hartelijk dank daarvoor"
Dank daar voor
11 juli 2019
"Ik hoorde van mijn broer dat het er goed uitziet. Dank daar voor."
1e klas vakwerk!!
27 juni 2020
"Wat een mooi herstel van het graf! De letterbijzetting van de grafkelder is 1e klas vakwerk en zal haast nooit voorkomen. Wij danken jullie hartelijk voor jullie inzet. Vader zou zeggen, het ziet er goed uit en fijn dat het zo uitgevoerd is!!!"
De steen is mooi geworden!
23 december 2019
"De bijzetting is goed verlopen en ik ben zeer tevreden. De steen is mooi geworden!"
...ziet er mooi en goed uit
3 oktober 2019
"Gisteren het graf van mijn ouders bezocht. De uitvoering ziet er mooi en goed uit."
Wij vinden het heel mooi geworden!
20 maart 2019
"De gedenksteen is geplaatst bij mijn vader in Etten. Wij vinden het heel mooi geworden"
Met dank voor het geleverde
16 september 2019
"Wij zijn gisteren wezen kijken op het gezamenlijke graf van mijn ouders en vinden dat de steen weer keurig is teruggeplaatst, opgeknapt en de letters van de oude met de nieuwe tekst er weer keurig en duidelijk er uit zien. Met dank voor het geleverde."