Shopping bag0
Winkelmand
0
1

Urnsteen voor baby of kind

Een gedenkteken voor een baby of kind is vrijwel altijd een bijzonder en persoonlijk ontwerp. We besteden veel aandacht aan de begeleiding van dit proces. Aan de hand van uw wensen leggen wij de mogelijkheden uit, zodat u een weloverwogen beslissing kunt nemen.

Een voorbeeld van een Urnsteen voor baby of kind

Cremeren van uw kind

Naast het verstrooien van de as van uw baby of kind zijn er nog andere mogelijkheden voor een mooie herinneringsplek. Wij denken graag met u mee over hoe deze plek vorm kan krijgen.

Het begraven van een urn met de as van uw kind en daarop een urnsteen of urnmonument, wordt steeds populairder.

Urnstenen voor baby of kind

Afscheid nemen van uw geliefde baby of kind is zo’n beetje het moeilijkst dat er is in het leven. Na de crematie van uw kind kunt u een mooie gedenksteen of urnmonument laten maken bij ons. U kunt bij ons ook kiezen uit verschillende urnen voor de as van uw kind. Kom eens kijken in onze modellentuin in Zevenaar.

Urnsteen voor baby of kind
Urnsteen voor baby of kind

Materialen voor urnsteen voor baby of kind

Onze urnmonumenten voor kinderen bestaan uit dezelfde duurzame materialen als onze grafmonumenten voor kinderen. Er zijn standaard te leveren urnstenen en urnmonumenten, maar wij kunnen ook naar eigen wens, op maat, een uniek urn- gedenkteken voor uw geliefde kind maken.

Voorbeelden van gedenkstenen voor kinderen

Kom u vrijblijvend oriënteren

Uw wens voor een unieke urnsteen of urnmonument voor uw kind staat centraal bij de keuze die u maakt. Wij begrijpen maar al te goed dat deze keuze geen makkelijke opgave is. U ziet in onze toonzaal en modellentuin veel mogelijkheden van urnstenen en urnmonumenten opgesteld staan. U bent van harte welkom voor een vrijblijvend bezoek en advies. Neem gerust contact met ons op voor eventuele vragen of het maken van een afspraak. Wij adviseren u graag.