Shopping bag0
Shopping Bag
0
1

Cortenstalen grafmonumenten; een blijvende herinnering

Cortenstaal wordt steeds vaker toegepast in grafmonumenten. Vanwege de natuurlijke roestkleur heeft het een warme uitstraling en wordt het ook steeds vaker gekozen als materiaal voor een graf. De speciale roestlaag op cortenstaal beschermt het monument tegen verder doorroesten.

Cortenstaal grafmonument

Cortenstalen grafmonumenten

Wij hebben een zeer uitgebreid assortiment grafmonumenten van verschillende materialenVeel mensen houden van een grafmonument met een natuurlijk uiterlijk. Cortenstaal heeft de eigenschap dat de kleur blijft veranderen van bijna oranje naar een diep donkerbruin, en ziet er daardoor altijd anders uit. Hierdoor past cortenstaal perfect bij een natuurlijk grafmonument en in een natuurlijke omgeving.

Zeker een combinatie van cortenstaal met natuursteen maakt een uniek gedenkteken.

Mogelijkheden bij begraven

Veel mensen kiezen voor begraven omdat dit een fijne manier van afscheid nemen is. Het lichaam wordt aan de aarde toevertrouwd, vaak in het bijzijn van de nabestaanden, familie, vrienden en bekenden.

Het is ook fijn om een plek te hebben om de overledene te gedenken. Wij helpen u graag mee om deze plek vorm te geven.

Cortenstaal grafmonument

Voorbeelden van grafmonumenten van Cortenstaal

Kom u vrijblijvend oriënteren

Uw wens voor een cortenstalen grafmonument staat centraal bij de keuze die u maakt. Wij begrijpen maar al te goed dat deze keuze geen gemakkelijke opgave is.
U ziet in onze modellentuin veel keuze in grafmonumenten opgesteld staan. U bent van harte welkom voor een vrijblijvend bezoek en advies. Neem gerust contact met ons op voor eventuele vragen of het maken van een afspraak. Wij adviseren u graag.