Shopping bag0
Winkelmand
0
1

Graflantaarns

Een graflantaarn maakt vaak onderdeel uit van het grafmonument. Een kaarsje bij het graf laten branden heeft voor veel mensen een religieus of ritueel karakter. En het is een mooie manier om met licht een dierbare te gedenken.

Graflantaarns

Waarom zet men een lantaarn op een graf?

Een kaars of lichtje laten branden op een grafsteen is een heel mooi gebruik. De kaars is een eeuwenoud symbool van licht in het duister, van troost in verdriet. Bij ons kunt u terecht voor prachtige graflantaarns. Daarin kunt u een kaars of lichtje plaatsen.

Een graflantaarn zal het graf van uw dierbare een warme uitstraling geven, met name in de uren van de dag dat het donker is. Maar ook in het volle daglicht heeft een graflantaarn een toegevoegde waarde aan het grafmonument.

Materialen van graflantaarns

Een graflantaarn moet passen bij alle overige onderdelen van het graf- of urnmonument. Dat betekent natuurlijk niet dat de lantaarn persé uit hetzelfde materiaal hoeft te bestaan, maar wel dat de gebruikte materialen en kleuren bij elkaar moeten passen.

Zo zijn er lantaarns in brons, RVS en steen of een combinatie van de verschillende materialen.

Graflantaarns

Voorbeelden van graflantaarns

Kom u vrijblijvend oriënteren

Uw wens voor een graf- of urnmonument staat centraal bij de keuze die u maakt. Wij begrijpen maar al te goed dat een keuze van de gedenksteen geen makkelijke opgave is. U ziet in onze toonzaal en modellentuin veel voorbeelden van urnmonumenten en ook voldoende varianten van graflantaarns en andere accessoires. U bent van harte welkom voor een vrijblijvend bezoek en advies. Neem gerust contact met ons op voor eventuele vragen of het maken van een afspraak. Wij adviseren u graag.