Shopping bag0
Shopping Bag
0
1

Natuurlijke grafmonumenten en grafstenen; een bijzondere herinnering

Op natuurbegraafplaatsen, maar ook op de gewone begraafplaatsen worden vaak zwerfkeien en natuurlijke stukken steen gebruikt als grafsteen. Uiteraard kan hier tekst aan toegevoegd worden om het monument persoonlijker te maken.

Natuurlijk grafmonument

Natuurlijke gedenktekens

Wij hebben een zeer uitgebreid assortiment grafmonumenten van verschillende materialenVeel mensen houden van een grafmonument met een natuurlijk uiterlijk. Op natuurbegraafplaatsen zijn er vaak ook eisen aan het uiterlijk van een grafsteen zodat deze zoveel mogelijk opgaat in het landschap.

Zwerfkeien en ruwe stenen kunnen op prachtige wijze gecombineerd worden met glasplaatjes of bronzen tekstplaatjes en b.v. cortenstalen elementen.

Mogelijkheden bij begraven

Veel mensen kiezen voor deze vorm van begraven omdat dit een bijzondere vorm van afscheid nemen is. Het lichaam wordt aan de aarde toevertrouwd, vaak in het bijzijn van de nabestaanden, familie, vrienden en bekenden.

Het is ook fijn om een natuurlijke plek te hebben om de overledene te gedenken. Wij helpen u graag mee om deze plek vorm te geven.

Natuurlijk grafmonument

Voorbeelden van natuurlijke grafmonumenten

Kom u vrijblijvend oriënteren

Uw wens voor een natuurlijk grafmonument staat centraal bij de keuze die u maakt. Wij begrijpen maar al te goed dat deze keuze geen gemakkelijke opgave is.
U ziet in onze modellentuin veel keuze in natuurlijke grafmonumenten opgesteld staan. U bent van harte welkom voor een vrijblijvend bezoek en advies. Neem gerust contact met ons op voor eventuele vragen of het maken van een afspraak. Wij adviseren u graag.