Shopping bag0
Winkelmand
0
1

Grafmonumenten, grafstenen, gedenkstenen en gedenktekens

Grafmonumenten, grafstenen, gedenkstenen en gedenktekens… Zoveel manieren om een geliefde of een gebeurtenis te herdenken. De laatste jaren zijn er veel nieuwe toepassingen voor grafmonumenten bijgekomen. Niet alleen in vormgeving, maar ook in heel diverse en duurzame materiaalsoorten. We geven u op deze pagina graag een indruk van de mogelijkheden.

Natuurstenen grafmonument

Veel nabestaanden vinden het prettig om met een uniek grafmonument of grafsteen een persoonlijke gedenkplek te maken. De meeste mensen kiezen dan voor natuursteen.

Natuurlijk grafmonument

Op natuurbegraafplaatsen, maar ook op de gewone begraafplaatsen worden vaak zwerfkeien en natuurlijke stukken steen gebruikt als grafsteen. 

Cortenstaal grafmonument

In plaats van natuursteen wordt Cortenstaal steeds vaker toegepast in grafmonumenten. Vanwege de roestkleur heeft het een warme en vooral natuurlijke uitstraling.

Glazen grafmonument

Een Glazen grafmonument heeft een moderne uitstraling. Glas is veelzijdig: het kan volledig naar uw wensen worden ingericht en i.c.m. natuursteen maakt het een uniek grafmonument.

Dubbel & familiegrafmonument

Een dubbel & familiegrafmonument is een extra breed graf waar familie of partners naast elkaar zijn of worden begraven, in tegenstelling tot boven elkaar.

Kindergrafmonument

Een kindermonument moet natuurlijk uniek en persoonlijk zijn. Want ieder kind heeft z'n eigen unieke levensverhaal. Een kindergedenkteken moet daarom iets vertellen over uw geliefde kind.

Kom u vrijblijvend oriënteren

Uw wensen voor een grafmonument staan centraal bij de keuze die u maakt. Wij begrijpen maar al te goed dat deze keuze geen gemakkelijke opgave is.
U ziet in onze modellentuin een diverse keuze in grafmonumenten opgesteld staan. U bent van harte welkom voor een vrijblijvend bezoek en advies. Neem gerust contact met ons op voor eventuele vragen of het maken van een afspraak. Wij adviseren u graag.