Shopping bag0
Winkelmand
0
1

Plaquettes of tekstplaten

U kunt tekstplaten, ook wel plaquettes genoemd, volledig naar uw wens, op maat in brons, RVS of Cortenstaal laten maken.

Plaquettes

Waarom kiezen voor een plaquette?

Op sommige grafstenen kunnen er geen teksten gezet worden, bijvoorbeeld omdat het oppervlak te ruw is, zoals bij een zwerfkei. Vaak wil men een afbeelding of een foto op het graf hebben en dan is een plaquette een goed alternatief. Ook kan een plaquette een net iets chiquer gevoel geven dan de tekst rechtstreeks op het de steen te maken.

Welke materialen kunnen er gebruikt worden voor een plaquette?

Plaquettes worden op maat gemaakt worden bijvoorbeeld in brons, RVS of Cortenstaal. De keuze voor welk materiaal heeft vooral te maken met uw eigen smaak en de stijl van het gedenkmonument. Verder kunnen plaquettes in ieder vorm gemaakt worden.

Plaquettes

Voorbeelden van plaquettes op grafstenen

Kom u vrijblijvend oriënteren

Uw wens voor een grafsteen of grafmonument staat centraal bij de keuze die u maakt. Wij begrijpen maar al te goed dat een keuze van de gedenksteen geen makkelijke opgave is. U ziet in onze toonzaal en modellentuin veel mogelijkheden van grafstenen en grafmonumenten opgesteld staan, met daarop verschillende plaquettes. U bent van harte welkom voor een vrijblijvend bezoek en advies. Neem gerust contact met ons op voor eventuele vragen of het maken van een afspraak. Wij adviseren u graag.