Shopping bag0
Winkelmand
0
1

Dubbel- & familie grafmonument; een blijvende herinnering

Een dubbel grafmonument is een extra breed graf waar de personen naast elkaar zijn of worden begraven, in plaats van boven elkaar. De maat- en uitvoering van zo’n dubbel grafmonument verschilt per begraafplaats.

Dubbel- & familiegrafmonument

Dubbele- of familiegraven

Een dubbel- of familiegraf is het dubbele formaat van een enkel graf. Hierdoor zijn er veel mogelijkheden voor de vormgeving van deze dubbele gedenkmonumenten. Vaak zijn er bij een dubbel graf wel twee dekplaten en maar één letterplaat aanwezig. De letterplaat kan iets breder zijn dan bij een enkel graf.

Wij dienen graag als adviserende partij voor de gedenksteen voor uw dubbele- of familiegraf.

Waarom kiezen voor begraven?

Dubbele graven worden vaak door één familie gebruikt, maar een dubbelgraf hoeft niet altijd een familiegraf te zijn. Een dubbelgraf kan ook bedoeld zijn voor een echtpaar, dat na overlijden naast elkaar begraven wil worden. In dat geval is er geen sprake van een familiegraf.

Dubbel- & familiegrafmonument

Voorbeelden van dubbele of familiegrafmonumenten

Kom u vrijblijvend oriënteren

Uw wens voor een dubbel grafmonument staat bij ons centraal bij de keuze die u maakt. Wij begrijpen maar al te goed dat deze keuze geen gemakkelijke opgave is.
Wij hebben in onze modellentuin een ruim assortiment in gedenkstenen opgesteld staan, en van alle enkele grafmonumenten kunnen dubbele grafmonumenten gemaakt worden. U bent van harte welkom voor een vrijblijvend bezoek en advies. Neem gerust contact met ons op voor eventuele vragen of het maken van een afspraak.