Shopping bag0
Winkelmand
0
1

Urnmonumenten voor huisdieren

Uw huisdier maakt deel uit van uw leven en uw gezin. Maar u weet dat er een moment zal komen dat u afscheid moet nemen van uw geliefde huisdier. Steeds vaker kiezen mensen ervoor hun overleden huisdier te laten cremeren. Zo’n afscheid doet recht aan de liefde voor uw huisdier en de emoties die het verlies met zich meebrengt

Een voorbeeld van een urnmonument

Cremeren

Naast het verstrooien van de as van uw huisdier zijn er nog veel mogelijkheden voor een blijvende herinneringsplek. We denken graag met u mee over hoe deze plek vorm kan krijgen.

Het begraven van een urn met de as van uw huisdier en daarop een urnsteen of urnmonument, wordt steeds populairder. Hieruit blijkt wel dat veel mensen de behoefte hebben om een tastbare gedenkplek te kunnen bezoeken.

Urnmonumenten voor huisdieren

Afscheid nemen van uw hond, kat of ander huisdier is vaak net zo moeilijk als afscheid nemen van een familielid. Ook na de crematie van uw huisdier kunt u een mooie gedenksteen of urnsteen voor uw geliefde hond of kat laten maken bij ons. U kunt ook uit verschillende urnen voor de as van uw huisdier kiezen.

Voorbeeld van urnmonumenten
Een voorbeeld van een urnmonument voor dieren

Materialen voor urnmonumenten voor dieren

Onze urnmonumenten voor dieren bestaan uit dezelfde duurzame materialen als onze grafmonumenten voor dieren. Er zijn standaard te leveren urnstenen en urnmonumenten, maar wij kunnen ook naar eigen wens, op maat, een uniek urn- gedenkteken voor uw geliefde huisdier maken.

Voorbeelden van urnmonumenten voor huisdieren

Kom u vrijblijvend oriënteren

Uw wens voor een unieke urnsteen of urnmonument staat centraal bij de keuze die u maakt. Wij begrijpen maar al te goed dat deze keuze geen makkelijke opgave is.
U ziet in onze toonzaal en modellentuin veel mogelijkheden van urnstenen en urnmonumenten opgesteld staan. U bent van harte welkom voor een vrijblijvend bezoek en advies. Neem gerust contact met ons op voor eventuele vragen of het maken van een afspraak. Wij adviseren u graag.