Shopping bag0
Winkelmand
0
1

Lasergravures

Iedereen heeft zijn eigen verhaal. Geef dit vorm met een unieke grafsteen met bijvoorbeeld een lasergravure met teksten die passen bij de persoonlijkheid van de overledene.

Lasergravures

Grafsteen op maat

Een grafmonument op maat? Op die manier kunnen we echt iets unieks creëren dat past bij uw wensen en budget. Maar een monument dat ook voldoet aan de richtlijnen van de begraafplaats.

Lasergravures op een grafsteen

In zwarte of donkere granietsoorten kunt u ook kiezen om lasergravures en teksten laten aanbrengen. Het voordeel van een lasergravure is dat hiermee ook hele kleine details kunnen worden weergegeven en aangebracht. Kleine teksten [of foto’s] komen daarmee goed tot hun recht.

Lasergravures

Voorbeelden van lasergravures op grafstenen

Kom u vrijblijvend oriënteren

Uw wens voor een grafsteen of grafmonument staat centraal bij de keuze die u maakt. Wij begrijpen maar al te goed dat een keuze van de gedenksteen geen makkelijke opgave is. U ziet in onze toonzaal en modellentuin veel mogelijkheden van grafstenen en grafmonumenten opgesteld staan, met daarop verschillende lasergravures. U bent van harte welkom voor een vrijblijvend bezoek en advies. Neem gerust contact met ons op voor eventuele vragen of het maken van een afspraak. Wij adviseren u graag.