Shopping bag0
Winkelmand
0
1

Glazen tekstplaten

Glazen tekstplaten, met of zonder een foto of afbeelding met een tekst, kunnen naar eigen wens in elk gewenst formaat worden toegepast. In combinatie met de belettering op grafstenen worden vaak ornamenten, symbolen of accessoires op het grafmonument aangebracht.

Glazen tekstplaten

Waarom kiezen voor glazen tekstplaten?

Vaak wil men een afbeelding of een foto op het graf hebben en dan is een glazen tekstplaat een goed alternatief. Het glas is uiteraard een mooie moderne toevoeging bij ieder grafmonument.

Het is overigens ook mogelijk om een volledig glazen grafmonument te hebben.

Welke bewerkingen kunnen er gebruikt worden voor een glazen tekstplaat?

Op glas kunnen er afbeeldingen of tekst gezandstraald of gegraveerd worden. Zandstralen is een wat grovere manier van werken. Met graveren zijn er meer kleinere details mogelijk. Beide geven een bepaalde, eigen uitstraling aan het glas en dus ook aan het gehele grafmonument. Vanwege het glas blijft het materiaal van het gedenkteken goed zichtbaar.

Glazen tekstplaten

Voorbeelden van glazen tekstplaten

Kom u vrijblijvend oriënteren

Uw wens voor een grafsteen of grafmonument staat centraal bij de keuze die u maakt. Wij begrijpen maar al te goed dat een keuze van de gedenksteen geen makkelijke opgave is. U ziet in onze toonzaal en modellentuin veel mogelijkheden van grafstenen en grafmonumenten opgesteld staan, met daarop verschillende glazen tekstplaten. U bent van harte welkom voor een vrijblijvend bezoek en advies. Neem gerust contact met ons op voor eventuele vragen of het maken van een afspraak. Wij adviseren u graag.