Shopping bag0
Winkelmand
0
1

Lasergravures

Natuurlijk is het ook mogelijk om, met bijvoorbeeld een lasergravure van een foto van de overledene, de grafsteen een compleet eigen identiteit te geven.

Foto's en Lasergravures

Grafsteen op maat

Een grafmonument op maat? Op die manier kunnen we echt iets unieks creëren dat past bij uw wensen en budget, maar ook voldoet aan de richtlijnen van de begraafplaats. Dat betekent ook dat we dit grafmonument naar uw wensen kunnen aanpassen.

Lasergravures op een grafsteen

In zwarte of donkere granietsoorten, maar ook in glas en plexiglas kunt u lasergravures en teksten laten aanbrengen. Een lasergravure biedt de mogelijkheid om onderscheidend te zijn. Omdat het in veel gevallen gaat om afbeeldingen en of teksten die erg persoonlijk zijn, krijgt u van ons altijd vooraf een lay-out, zodat u goed kunt beoordelen of de betreffende afbeelding aan als uw wensen voldoet.

Foto's en Lasergravures

Voorbeelden van lasergravures op grafstenen

Kom u vrijblijvend oriënteren

Uw wens voor een grafsteen of grafmonument staat centraal bij de keuze die u maakt. Wij begrijpen maar al te goed dat een keuze van de gedenksteen geen makkelijke opgave is. U ziet in onze toonzaal en modellentuin veel mogelijkheden van grafstenen en grafmonumenten opgesteld staan, met daarop verschillende lasergravures. U bent van harte welkom voor een vrijblijvend bezoek en advies. Neem gerust contact met ons op voor eventuele vragen of het maken van een afspraak. Wij adviseren u graag.