Shopping bag0
Winkelmand
0
1

Urnmonumenten en urnstenen: een blijvende herinnering na crematie

Nog niet zo lang geleden werd de as van een dierbare overledene uitgestrooid op een onbekende plek. Hierdoor was het niet mogelijk om met een urnmonument de overledene te herdenken en de herinnering te laten voortleven.

Veel nabestaanden vinden het prettig om met een uniek urnmonument of urnsteen een persoonlijk gedenkplekje te maken. Tegenwoordig is veel mogelijk in urnmonumenten en urnstenen. We denken graag met u mee om een uniek gedenkteken te maken voor uw dierbare.

Altijd volgens uw wensen en budget

Nadat al het regelwerk rondom de uitvaart is gedaan, zoekt u daarna natuurlijk een plek om te kunnen gedenken. Deze plek moet uiteraard uniek en persoonlijk zijn, daarom maken wij elk urnmonument voor u op maat. Laat u door ons inspireren door ons uitgebreide assortiment grafstenen en urnmonumenten. Plan een bezoek aan onze showroom en modellentuin!

Onze collectie grafstenen en urnmonumenten bestaat uit veel verschillende stijlen en vormen. Door een aantal voorbeelden te bekijken kunt u zelf ontdekken wat u aanspreekt. Bedenk dat alle monumenten zijn te gebruiken als uitgangspunt voor een persoonlijk gedenkteken. Wij kunnen kosteloos voor u een persoonlijk monument ontwerpen.

Hoe werkt de aanschaf?

Het belangrijkste is is dat er een urnmonument tot stand komt, dat past bij de overledene en geheel naar tevredenheid van de familie wordt gemaakt. Daarom geven wij de familie alle ruimte om uitgebreid rond te kijken in onze inspiratietuinen om zo een goed beeld te geven van de mogelijkheden. Wilt u direct advies of heeft u geen idee waar u moet beginnen, wij helpen u graag op weg.

Hoe zijn de kosten van een gedenkteken opgebouwd?

Waar kan ik een afspraak maken als ik een bezoek wil brengen?

Hoe kom ik aan een tijdelijke gedenkplaat?

Urnmonument/Urnsteen

Veel nabestaanden vinden het prettig om met een uniek urnmonument of urnsteen een persoonlijk gedenkplekje te maken.

Urnsteen voor baby of kind

Een gedenkteken voor een kind is vrijwel altijd een bijzonder en persoonlijk ontwerp. We besteden veel aandacht aan de begeleiding van dit proces.

Urnmonument voor dieren

Ook na de crematie van uw huisdier kunt u een mooie gedenktegel of urnsteen voor uw geliefde huisdier laten maken bij ons.

Kom u vrijblijvend oriënteren

Uw wens voor een unieke urnsteen of urnmonument staat centraal bij de keuze die u maakt. Wij begrijpen maar al te goed dat deze keuze geen makkelijke opgave is.
U ziet in onze toonzaal en modellentuin veel mogelijkheden van urnstenen en urnmonumenten opgesteld staan. U bent van harte welkom voor een vrijblijvend bezoek en advies. Neem gerust contact met ons op voor eventuele vragen of het maken van een afspraak. Wij adviseren u graag.