Shopping bag0
Winkelmand
0
1

Urnmonumenten en urnstenen: een blijvende herinnering na crematie

Nog niet zo lang geleden werd de as van een dierbare overledene uitgestrooid op een onbekende plek. Hierdoor was het niet mogelijk om met een urnmonument de overledene te herdenken en de herinnering te laten voortleven.

Veel nabestaanden vinden het prettig om met een uniek urnmonument of urnsteen een persoonlijk gedenkplekje te maken. Tegenwoordig is veel mogelijk in urnmonumenten en urnstenen. We denken graag met u mee om een uniek gedenkteken te maken voor uw dierbare.

Urnmonument/Urnsteen

Veel nabestaanden vinden het prettig om met een uniek urnmonument of urnsteen een persoonlijk gedenkplekje te maken. 

Urnsteen voor baby of kind

Een gedenkteken voor een kind is vrijwel altijd een bijzonder en persoonlijk ontwerp. We besteden veel aandacht aan de begeleiding van dit proces.

Urnmonument voor dieren

Ook na de crematie van uw huisdier kunt u een mooie gedenktegel of urnsteen voor uw geliefde huisdier laten maken bij ons.

Kom u vrijblijvend oriënteren

Uw wens voor een unieke urnsteen of urnmonument staat centraal bij de keuze die u maakt. Wij begrijpen maar al te goed dat deze keuze geen makkelijke opgave is.
U ziet in onze toonzaal en modellentuin veel mogelijkheden van urnstenen en urnmonumenten opgesteld staan. U bent van harte welkom voor een vrijblijvend bezoek en advies. Neem gerust contact met ons op voor eventuele vragen of het maken van een afspraak. Wij adviseren u graag.