Shopping bag0
Shopping Bag
0
1

Natuurstenen grafmonumenten en grafstenen; een blijvende herinnering

Veel nabestaanden vinden het fijn om met een uniek grafmonument of grafsteen een persoonlijke, vaste gedenkplek te maken. Verreweg de meeste mensen kiezen dan voor een natuurstenen gedenkteken.

Natuurstenen grafmonument

Natuurstenen gedenkteken/grafsteen

Wij hebben een zeer uitgebreid assortiment grafmonumenten en grafstenen van verschillende materialenNatuursteen, zoals b.v. marmer, hardsteen of graniet, is misschien wel het bekendste materiaal voor het gebruik in grafstenen. Door de natuurlijke schoonheid en grote variatie in soorten en kleuren is het dan ook heel veelzijdig in het gebruik.

Mogelijkheden bij begraven

Veel mensen kiezen voor begraven omdat dit een tastbare vorm van afscheid nemen is. Het lichaam wordt aan de aarde toevertrouwd, vaak in het bijzijn van de nabestaanden, familie, vrienden en bekenden.

Het is ook fijn om een plek te hebben om de overledene te gedenken. Wij helpen u graag mee om deze plek vorm te geven.

In onze modellentuin staat een ruim assortiment aan grafmonumenten om zo een goede keuze te kunnen maken.

Natuurstenen grafmonument

Voorbeelden van natuurstenen grafmonumenten en grafstenen

Kom u vrijblijvend oriënteren

Uw wens voor een natuurstenen grafsteen of grafmonument staat centraal bij de keuze die u maakt. Wij begrijpen maar al te goed dat deze keuze geen makkelijke opgave is. U ziet in onze toonzaal en modellentuin veel mogelijkheden van natuurstenen grafstenen en grafmonumenten opgesteld staan. U bent van harte welkom voor een vrijblijvend bezoek en advies. Neem gerust contact met ons op voor eventuele vragen of het maken van een afspraak. Wij adviseren u graag.