Shopping bag0
Shopping Bag
0
1

Glazen grafsteen; een unieke herinnering

Een glazen grafsteen heeft een moderne uitstraling. Glas in veelzijdig: het kan volledig naar uw wensen worden ingericht en zeker in combinatie met natuursteen maakt dat het een bijzonder en uniek grafmonument wordt.

Glazen grafmonument

Glazen grafmonumenten

Bij het maken van glazen grafstenen zijn veel dingen mogelijk. Zo is het mogelijk om de glasplaat in verschillende vormen te krijgen, maar ook in verschillende kleuren en in helder of in matglas. Verder kan een glazen gedenksteen staand of liggend geplaatst worden.

Het is ook mogelijk om uw monument te verrijken met bijbehorende [glazen] accessoires. Deze kunnen wij op een mooie wijze bevestigen of verwerken in de glazen gedenksteen.

Mogelijkheden bij begraven

Veel mensen kiezen voor begraven omdat dit een fijne manier van afscheid nemen is. Het lichaam wordt aan de aarde toevertrouwd, vaak in het bijzijn van de nabestaanden, familie, vrienden en bekenden.

Het is ook fijn om een plek te hebben om de overledene te gedenken. Ook als u voor een glazen gedenksteen kiest, helpen wij u graag mee om deze plek vorm te geven.

Glazen grafmonument

Voorbeelden van grafstenen van glas

Kom u vrijblijvend oriënteren

Uw wens voor een glazen grafsteen staat centraal bij de keuze die u maakt. Wij begrijpen maar al te goed dat deze keuze geen gemakkelijke opgave is.
Wij hebben in onze modellentuin een ruim assortiment in grafmonumenten opgesteld staan, daarvan zijn er een aantal met glas. U bent van harte welkom voor een vrijblijvend bezoek en advies. Neem gerust contact met ons op voor eventuele vragen of het maken van een afspraak. Wij adviseren u graag.