Shopping bag0
Winkelmand
0
1

Grafstenen in Arnhem en Velp

Grafstenen in Arnhem en Velp? Wilt u een grafsteen laten plaatsen op een begraafplaats in Arnhem e.o.? Of wilt u iets meer weten over de begraafplaatsen in deze regio en welke mogelijkheden voor grafstenen of grafmonumenten er zijn? Ariës Natuursteen is een gevestigde naam in Gelderland; al meer dan 75 jaar verzorgen wij de vervaardiging en plaatsing van grafstenen, grafmonumenten, urnmonumenten en gedenktekens binnen de gemeente Arnhem, zoals ook Elden en Velp.

Begraafplaats & Crematorium Moscowa

Begraafplaats & Crematorium Moscowa

In de gemeente Arnhem vind u de begraafplaats Moscowa aan de Waterbergseweg. Het gaat hier om een algemene begraafplaats. Er zijn verschillende typen graven mogel;ijk, dit zijn o.a. particuliere graven, kindergraven, urnengraven en algemene graven.

Waterbergseweg
6815AP Arnhem

R.K. Lukaskerkhof Elden

De begraafplaats Rooms Katholieke Lukaskerkhof Elden is gelegen in het zuidwesten van Arnhem aan de Rijksweg-West. Het gaat hier om een algemene begraafplaats. Op dit kerkhof vind u o.a. particuliere graven en urnengraven.

Rijksweg-West
6842 BE Arnhem
R.K. Lukaskerkhof Elden
Protestants kerkhof Bonifatiuskerk Elden

Protestants kerkhof Bonifatiuskerk Elden

In het zuidwesten van Arnhem vindt u aan de Huissensedijk het Protestants kerkhof Bonifatiuskerk. Het gaat hier om een Protestants kerkhof. Graftypen die u op deze begraafplaats vindt zijn onder o.a. particuliere graven en urnengraven.

Huissensedijk 10,
6835 JE Arnhem

Begraafplaats Vredenoord Arnhem [Schaarsbergen]

In de gemeente Arnhem vind u de begraafplaats Vredenoord (Schaarsbergen) aan de Kemperbergerweg. Dit is een Nederlands Hervormde begraafplaats.

Kemperbergerweg 611
6816 RT Arnhem
Begraafplaats Vredenoord Arnhem, Schaarsbergen
R.K. Begraafplaats Velp

R.K. Begraafplaats Velp

Ten noordoosten van Arnhem vindt u aan de Bergweg de Rooms katholieke begraafplaats Velp. Graftypen die u op deze begraafplaats vindt zijn onder o.a. particuliere graven, kindergraven en urnengraven.

Bergweg 11a
6881 LL Velp

Oude Begraafplaats Velp

In de gemeente Arnhem vind u de Oude Begraafplaats Velp aan de Reinaldstraat. In 2015 is de begraafplaats heropend voor begraven, het bijzetten van urnen in het columbarium, urnengraven of bij bestaande graven.

Reinaldstraat 18 B
6883 HN  Velp
Oude Begraafplaats Velp

Kom u vrijblijvend oriënteren voor de aanschaf van een grafsteen in Arnhem, Elden en Velp.

Uw wensen voor een grafmonument staan centraal bij de keuze die u maakt. Wij begrijpen maar al te goed dat deze keuze geen gemakkelijke opgave is.
U ziet in onze modellentuin een diverse keuze in grafmonumenten opgesteld staan. U bent van harte welkom voor een vrijblijvend bezoek en advies. Neem gerust contact met ons op voor eventuele vragen of het maken van een afspraak. Wij adviseren u graag.

Natuurstenen grafmonument

Veel nabestaanden vinden het prettig om met een uniek grafmonument of grafsteen een persoonlijke gedenkplek te maken. De meeste mensen kiezen dan voor natuursteen.

Natuurlijk grafmonument

Op natuurbegraafplaatsen, maar ook op de gewone begraafplaatsen worden vaak zwerfkeien en natuurlijke stukken steen gebruikt als grafsteen. 

Cortenstaal grafmonument

In plaats van natuursteen wordt Cortenstaal steeds vaker toegepast in grafmonumenten. Vanwege de roestkleur heeft het een warme en vooral natuurlijke uitstraling.

Urnmonument/Urnsteen

Veel nabestaanden vinden het prettig om met een uniek urnmonument of urnsteen een persoonlijk gedenkplekje te maken.

Urnsteen voor baby of kind

Een gedenkteken voor een kind is vrijwel altijd een bijzonder en persoonlijk ontwerp. We besteden veel aandacht aan de begeleiding van dit proces.

Urnmonument voor dieren

Ook na de crematie van uw huisdier kunt u een mooie gedenktegel of urnsteen voor uw geliefde huisdier laten maken bij ons.