Shopping bag0
Winkelmand
0
1

Grafstenen in Duiven, Groessen en Loo

Grafstenen in Duiven, Groessen en Loo? Wilt u een grafsteen laten plaatsen op een begraafplaats in Duiven e.o.? Of wilt u iets meer weten over de begraafplaatsen in deze regio en welke mogelijkheden voor grafstenen of grafmonumenten er zijn? Ariës Natuursteen is een gevestigde naam in Gelderland; al meer dan 75 jaar verzorgen wij de vervaardiging en plaatsing van grafstenen, grafmonumenten, urnmonumenten en gedenktekens binnen de gemeente Duiven, zoals ook Groessen en Loo.

HH Begraafplaats Duiven

't Heijlige Lant Duiven

De begraafplaats ‘t Heijlige Lant is gelegen in het zuidoosten van Duiven aan de Rijksweg. Het betreft hier een algemene begraafplaats. Er zijn verschillende typen graven, o.a. kindergraven, urnengraven en particuliere graven.

Rijksweg
6921 AJ Duiven

Remigius begraafplaats Duiven

In de gemeente Duiven vind u de R.K. Begraafplaats aan Remigiusplein. Het gaat hier om een Rooms Katholieke begraafplaats.

Remigiusplein
6921 BL Duiven
Remigius Begraafplaats Duiven
Sint Willibrordus Oud Zevenaar

R.K. Begraafplaats Groessen

De R.K. begraafplaats bevindt zich aan de Dorpstraat, in het noordoosten van Groessen. Zoals de naam al doet vermoeden gaat het hier om een Rooms Katholieke begraafplaats.

Dorpstraat
6923 AA Groessen

Rooms-Katholieke Begraafplaats Loo

De begraafplaats van het H. Antonius Abt is gelegen in het noordwesten van Loo aan de Loostraat. Het gaat hier om een Rooms Katholieke begraafplaats. Er worden verschillende typen graven uitgegeven, dit zijn urnengraven en particuliere graven

Loostraat
6924AG Loo
Rooms-Katholieke Begraafplaats Loo

Kom u vrijblijvend oriënteren voor de aanschaf van een grafsteen in Duiven, Groessen en Loo.

Uw wensen voor een grafmonument staan centraal bij de keuze die u maakt. Wij begrijpen maar al te goed dat deze keuze geen gemakkelijke opgave is.
U ziet in onze modellentuin een diverse keuze in grafmonumenten opgesteld staan. U bent van harte welkom voor een vrijblijvend bezoek en advies. Neem gerust contact met ons op voor eventuele vragen of het maken van een afspraak. Wij adviseren u graag.

Natuurstenen grafmonument

Veel nabestaanden vinden het prettig om met een uniek grafmonument of grafsteen een persoonlijke gedenkplek te maken. De meeste mensen kiezen dan voor natuursteen.

Natuurlijk grafmonument

Op natuurbegraafplaatsen, maar ook op de gewone begraafplaatsen worden vaak zwerfkeien en natuurlijke stukken steen gebruikt als grafsteen. 

Cortenstaal grafmonument

In plaats van natuursteen wordt Cortenstaal steeds vaker toegepast in grafmonumenten. Vanwege de roestkleur heeft het een warme en vooral natuurlijke uitstraling.

Urnmonument/Urnsteen

Veel nabestaanden vinden het prettig om met een uniek urnmonument of urnsteen een persoonlijk gedenkplekje te maken.

Urnsteen voor baby of kind

Een gedenkteken voor een kind is vrijwel altijd een bijzonder en persoonlijk ontwerp. We besteden veel aandacht aan de begeleiding van dit proces.

Urnmonument voor dieren

Ook na de crematie van uw huisdier kunt u een mooie gedenktegel of urnsteen voor uw geliefde huisdier laten maken bij ons.