Shopping bag0
Winkelmand
0
1

Grafstenen in Zevenaar

Grafstenen in Zevenaar? Wilt u een grafsteen laten plaatsen op een begraafplaats in Zevenaar? Of wilt u iets meer weten over de begraafplaatsen in deze regio en welke mogelijkheden voor grafstenen of grafmonumenten er zijn? Ariës Natuursteen is een gevestigde naam in Gelderland; al meer dan 75 jaar verzorgen wij de vervaardiging en plaatsing van grafstenen, grafmonumenten, urnmonumenten en gedenktekens binnen de gemeente Zevenaar en omgeving, zoals in Angerlo, Babberich, Giesbeek, Lathum en Oud Zevenaar.

Rosorum Zevenaar

Rosorum Zevenaar

De begraafplaats Rosorum is gelegen in het noordwesten van Zevenaar aan de Methen. Dit is een algemene begraafplaats. Graftypen die u op deze begraafplaats vindt zijn onder o.a. algemene graven, urnengraven en particuliere graven.

Methen
6904 GN Zevenaar

R.K. Begraafplaats Zevenaar

In de gemeente Zevenaar vind u de R.K. Begraafplaats aan de Arnhemseweg. Het gaat hier om een Rooms Katholieke begraafplaats. Er zijn verschillende typen graven mogelijk, dit zijn urnengraven, particuliere graven en kindergraven.

Arnhemseweg 8
6901 DW Zevenaar
Sint Willibrordus Zevenaar
Sint Willibrordus Oud Zevenaar

R.K. Begraafplaats Oud Zevenaar

In Oud Zevenaar vind u de R.K. Begraafplaats aan de Dijkweg. Dit is een Rooms Katholieke begraafplaats. De begraafplaats biedt plaats aan particuliere graven en urnengraven.

Dijkweg 
6905 BD Zevenaar

Protestantse begraafplaats Zevenaar

De Protestantse begraafplaats is gelegen in het zuidoosten van Zevenaar aan de Babberichseweg. Het gaat om een Nederlands Hervormde begraafplaats.

Babberichseweg
6901 JW Zevenaar
Grafstenen in Zevenaar

Kom u vrijblijvend oriënteren voor de aanschaf van een grafsteen in Zevenaar

Uw wensen voor een grafmonument staan centraal bij de keuze die u maakt. Wij begrijpen maar al te goed dat deze keuze geen gemakkelijke opgave is.
U ziet in onze modellentuin een diverse keuze in grafmonumenten opgesteld staan. U bent van harte welkom voor een vrijblijvend bezoek en advies. Neem gerust contact met ons op voor eventuele vragen of het maken van een afspraak. Wij adviseren u graag.

Natuurstenen grafmonument

Veel nabestaanden vinden het prettig om met een uniek grafmonument of grafsteen een persoonlijke gedenkplek te maken. De meeste mensen kiezen dan voor natuursteen.

Natuurlijk grafmonument

Op natuurbegraafplaatsen, maar ook op de gewone begraafplaatsen worden vaak zwerfkeien en natuurlijke stukken steen gebruikt als grafsteen. 

Cortenstaal grafmonument

In plaats van natuursteen wordt Cortenstaal steeds vaker toegepast in grafmonumenten. Vanwege de roestkleur heeft het een warme en vooral natuurlijke uitstraling.

Glazen grafmonument

Een glazen grafmonument heeft een moderne uitstraling. Glas is veelzijdig: het kan volledig naar uw wensen worden ingericht en i.c.m. natuursteen maakt het een uniek grafmonument.

Dubbel & familiegrafmonument

Een dubbel & familiegrafmonument is een extra breed graf waar familie of partners naast elkaar zijn of worden begraven, in tegenstelling tot boven elkaar.

Kindergrafmonument

Een kindermonument moet natuurlijk uniek en persoonlijk zijn. Want ieder kind heeft z’n eigen unieke levensverhaal. Een kindergedenkteken moet daarom iets vertellen over uw geliefde kind.