Shopping bag0
Shopping Bag
0
1

Welkom bij Ariës Natuursteen

Zo uniek als een persoon was, zo uniek kan de nagedachtenis zijn. Voor een persoonlijk en op maat gemaakt gedenkteken bent u bij ons van harte welkom. Iedere dag doen wij ons uiterste best om de herinnering aan een dierbare en geliefde persoon voort te laten leven in de vorm van een uniek gedenkteken, een bijzondere grafsteen of urnmonument.

Wij beseffen goed dat de keuze voor een uniek grafmonument, een urnmonument of een andere vorm van gedenkteken, niet gemakkelijk is. Ons familiebedrijf heeft ervaren mensen in huis om samen met u een bijzonder en persoonlijk gedenkteken te maken. Zij doen dat met vakmanschap, integriteit en persoonlijke aandacht.

Hoe wilt u uw dierbaren gedenken? U kunt bij ons kiezen uit veel verschillende gedenktekens van allerlei materialen, van groot tot klein en in allerlei prijsklassen.

In onze showroom en modellentuin vindt u allerlei voorbeelden ter inspiratie. Van grafmonument tot kleinere gedenksteen na een crematie.

Omdat wij met duurzame materialen en constructies werken, krijgt u op sommige urn- en grafmonumenten tot wel 15 jaar garantie.

Tijd en aandacht voor uw wensen

Naast een bezoek aan deze website, bent u natuurlijk ook van harte welkom in onze showroom in Zevenaar. Onze toonzaal en modellentuin geven u een goede indruk van de diverse vormen, materialen en toepassingen voor grafstenen en urnen.

Bij de keuze van een grafsteen voor een dierbare overledene willen wij u graag van dienst zijn met onze kennis die wij sinds 1946 hebben opgebouwd. Wilt u tijdens uw bezoek direct een adviesgesprek? Bel ons dan vooraf voor een afspraak. Zo weet u zeker dat we alle tijd en aandacht voor u hebben.

Laatste berichten

Kerstsluiting 2020

In verband met de feestdagen zullen wij gesloten zijn van donderdag 24 december 2020 t/m zaterdag 2 januari 2021

Thermoshock van grafmonumenten

Met name in de zomermaanden kan het wel eens gebeuren dat er spontaan een scheur in de dekplaat of grafsteen van een grafmonument onstaat. En ...

Ariës Natuursteen in de media

Onze directeur René Ariës deelt zijn visie over de toekomst van de natuursteensector in de rubriek ‘Jong geleerd’ van het vakblad Natuursteen.

Nieuwe waterjet snijmachine

We hebben kortgeleden een nieuwe Resato waterjet snijmachine geïnstalleerd. Met deze machine kunnen we natuursteen, maar zeker ook keramische platen nog veel nauwkeuriger snijden!

Masters of LXRY 2019

The Collectors Room is uitgeroepen tot The Best Of The Best op Masters of LXRY 2019! Trots dat wij hebben mogen bijdragen aan dit prachtige ...