Shopping bag0
Winkelmand
0
1

Gedenksteen voor dieren; een blijvende herinnering

Uw huisdier maakt deel uit van uw leven en uw gezin. Maar u weet dat er een moment zal komen dat u afscheid moet nemen van uw geliefde huisdier. Steeds vaker kiezen mensen ervoor hun overleden huisdier te laten begraven. Zo’n afscheid doet recht aan de liefde voor uw huisdier en de emoties die het verlies met zich meebrengt.

Gedenktekens voor dieren

Gedenksteen voor uw huisdier

Onze grafmonumenten voor dieren bestaan uit dezelfde duurzame materialen als onze urnmonumenten voor dieren. Er zijn standaard te leveren grafstenen en grafmonumenten, maar wij kunnen ook naar eigen wens, op maat, een uniek gedenkteken voor uw geliefde huisdier maken.

Begraven van uw huisdier?

Veel mensen kiezen voor het begraven van hun geliefde huisdier omdat dit een tastbare vorm van afscheid nemen is. Het lichaam wordt aan de aarde toevertrouwd en krijgt zo een vaste plek om te gedenken. Wij helpen u graag mee om deze plek vorm te geven.

Gedenktekens voor dieren

Voorbeelden van gedenkstenen voor dieren

Kom u vrijblijvend oriënteren

Uw wens voor een Gedenkstenen voor dieren staat bij ons centraal bij de keuze die u maakt. Wij begrijpen maar al te goed dat deze keuze geen gemakkelijke opgave is.
Wij hebben in onze modellentuin een ruim assortiment in gedenkstenen opgesteld staan. U bent van harte welkom voor een vrijblijvend bezoek en advies. Neem gerust contact met ons op voor eventuele vragen of het maken van een afspraak.