Shopping bag0
Winkelmand
0
1

Sustonable composiet

Sustonable is een nieuw hoogwaardig materiaal dat 100% circulair en duurzaam is. Sustonable is perfect voor verschillende toepassingen; keukenbladen, badkamerwanden, wandpanelen. Elke kleur en ontwerp is in principe mogelijk. Sustonable is een meer ecologisch, betaalbaar en recyclebaar alternatief voor architecturale en decoratieve projecten dan composiet.

De eigenschappen van Sustonable composiet

Sustonable is het nieuwe revolutionaire duurzame, dunne en ultralichte plaatmateriaal, gemaakt met een unieke combinatie van natural stone en gerecycled PET-plastic. Het plaatmateriaal is ook ultra-bestendig, gemakkelijk te manipuleren en te vervoeren. Verder is het zo stabiel dat er geen breuken optreden tijdens de installatie.

De toepassingen van Sustonable composiet

Sustonable past perfect in elk project dat duurzaam, resistent en elegant moet zijn. Het is een veelzijdig materiaal dat kan worden gebruikt voor keukenbladen, achterwanden, werkbladen, wandpanelen, tafelbladen, bars en nog veel meer.

Het is 100% recyclebaar, vrij van gevaarlijke chemicaliën, het biedt onbeperkte ontwerpmogelijkheden en high-tech kwaliteiten.

De leverancier van Sustonable

DUURZAAM
Ze ruimen de oceanen en plastic afval op en transformeren het in gerecyclede materialen. Ze besteden ook minder energie dan de traditionele materialen om dezelfde hoeveelheid m2 te produceren.
100% ECO
Respectvolle grondstoffen en componenten creëren een echt eco-materiaal. Duurzaam, dus het kan keer op keer worden gerecycled.
100% CIRCULAIR
Ze ondersteunen de circulaire economie door afgedankt plastic om te vormen tot iets waardevols, materiaalverspilling buiten de deur te houden en elk duurzaam oppervlak een lange levensduur te geven.
VRIJ VAN GEVAARLIJKE CHEMICALIËN
Ze willen de wereldwijde vervuiling verminderen en een schoner milieu genereren; daarom zijn er geen reactieve chemicaliën betrokken bij het productieproces.