Shopping bag0
Winkelmand
0
1

Reacties van onze klanten

Vakwerk!
19 juni 2024
"Er is vakwerk geleverd door de mannen van Ariës Natuursteen! Heel blij met onze kwartsiet werkbladen."
Vriendelijk personeel
11 juni, 2024
"Vriendelijk personeel! Altijd in staat om u goed te helpen en adviseren."
Erg tevreden over de goede service
25 december 2023
"Prachtig kwartsiet keukenblad Blue Roma uitgezocht. Fijn geholpen en keurige uitleg gekregen over het gebruik als keukenblad. Toen het blad werd geleverd kreeg ik ook nog producten erbij voor onderhoud. Heel erg tevreden over de goede service, het proces en de fijne medewerkers."
Goed functionerend bedrijf
1 november 2022
"Goed functionerend bedrijf, duidelijke afspraken die nagekomen worden. Prima montage van onze vensterbanken, vriendelijk personeel etc."
Toppers!
5 juni, 2021
"In een woord: Toppers!"
Ze denken met je mee!
23 maart, 2020
"Top-bedrijf. Ze denken met je mee!"
Ik wil een compliment geven over de professionaliteit van het bedrijf
22 juni, 2020
"Ik ben heel blij met het resultaat! Het haalt het hele appartement op! Ik wil ook een compliment geven over de professionaliteit van het bedrijf. Ik ben tijdens mijn hele loopbaan als architect nog nooit werknemers tegengekomen die, geheel in zomers bedrijfstenu, een geplastificeerd dossier bij zich hadden met alle details! Super!"
Top en dank!
22 november 2020
"De platen liggen op hun plek en we wilden jullie even laten weten dat het echt prachtig gemaakt is allemaal!! De tekening in het blad is heel mooi gebruikt en alles perfect bewerkt." Top en dank!
Blij mee!
05 maart 2020
"We hebben bij Ariës hardstenen drempels gekocht en we zijn er prima en snel geholpen. Blij mee."
Wat een tof bedrijf zijn jullie!
30 juni 2020
"Wat een tof bedrijf zijn jullie! Echt superservice en een hele mooie haardombouw. Voor een volgende bestelling komen we zeker terug!"
Top-service, prachtig natuursteen en vakkundige plaatsing!
8 juni, 2020
"We zijn zeer vriendelijk geholpen door uw collega afgelopen zaterdag. We kregen een fles ‘Prostone’ kleurverdieper van hem mee voor ons aanrechtblad. De behandeling heeft uitstekend geholpen. Het natuurstenen blad is weer als nieuw. Top-service, prachtig natuursteen en vakkundige plaatsing: bij Ariës in Zevenaar 👍"
Zeer goede en professionele partij in onze ervaring.
3 december 2018
"Prachtig Onyx keukenblad via Aries geleverd gekregen. De restanten uit de plaat voor een vloer en wastafel in ons toilet. Daar had Aries mooie ideeën over. Zeer goede en professionele partij in onze ervaring. Vanaf het begin erg goed geholpen en denkend in oplossingen. Iedereen die op zoek is naar natuursteen adviseer ik contact op te nemen met Aries."